Kendte23. april 2019

Overraskede alle: Bieber gjorde comeback til Coachella

Justin Bieber var tilbage på scenen efter en lang pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega114779_013.jpg
 Foto: MEGA

Han er én af verdens absolut største popstjerner, men Justin Bieber har holdt en længere pause fra musikken og scenen. Det ændrede sig dog søndag morgen dansk tid.

Bieber troppede nemlig pludselig op på scenen under en koncert med sangerinden Ariana Grande til stor jubel fra publikum.

- Jeg har ikke været på scenen i omkring to år. Jeg kom herud, og jeg havde ingen idé om, at jeg skulle på scenen her til aften, fortalte Bieber, ifølge People.

- Nå, men det er min første gang på scenen i to år. Jeg var nødt til at få mit groove tilbage - min swag tilbage, sagde Bieber inden han, ifølge mediet, breakede lidt af en nyhed, som helt sikkert vil glæde Bieberfans verden over!

- Og forresten. Ny album kommer snart.

Har kæmpet med psyken

Dét med albummet er måske særligt overraskende, for så sent som den 25. marts skrev Bieber på sin Instagram, at han ville koncentrere sig om at få det godt igen.

"Jeg har læst en masse beskeder om, at I gerne vil have et nyt album. Jeg har været på tourné hele mit teenageliv og i mine tidligere 20'ere. Jeg indså, og I så nok også, at jeg ikke var glad på min sidste tour, og jeg fortjener det ikke, og I fortjener det ikke. I betaler penge for at komme og have en livlig, energisk, sjov og lys koncert, og jeg var ikke i stand til at give jer det i slutningen af touren", skriver Bieber i opslaget, og han fortsætter:

"Jeg er nu meget fokuseret på at reparere nogle af de problemer, som jeg, og som de fleste af os har, så jeg kan opretholde mit ægteskab og være den far, jeg gerne vil være. Musik er meget vigtig for mig, men intet kommer før min familie og mit helbred. Jeg vil komme med et nyt kick ass album ASAP (as soon as possible, red.), min swag er ubestridelig og mit drive er ubeskriveligt", skriver Bieber.

Popstjernen har igennem længere tid har kæmpet med psyken. Han har kæmpet med en depression, men nu tyder noget på, at han er i bedring.

På Instagram skriver Bieber til et billede, han har lagt ud fra sit comeback på scenen: "Som om jeg aldrig forlod den"

Og søndag formiddag tweetede Bieber en dybfølt tak til til både Ariana Grande og Coachella. Han skrev også i sit tweet, at "det føltes rigtigt".

Og så kan vi kun håbe på, at det føltes så rigtigt, at Bieber snart er tilbage for alvor.

Sponsoreret indhold