Stephania Potalivo: Vi håber og drømmer begge om at få et barn

Den smukke skuespiller nød sin dag som midtpunkt til fulde.

Den smukke skuespiller nød sin dag som midtpunkt til fulde.

(Foto: Thomas Laursen)

For tre år siden stod hun hvid brud, da hun fik sin Nils Petter Bro. Og i dag handler 80 procent af de spørgsmål, hun får, om, hvorvidt parret skal have børn.

Det fortæller den folkekære skuespiller på Instagram.

I en story svarer Stephania Potalivo også på det, så mange fans og følgere gerne vil vide.

- Cirka 80 procent spørger, om vi ikke skal eller ikke vil have børn, skriver den tidligere "Vild med dans"-vinder til et billede af hende og Nils Petter Bros børnebilleder.

- Vi håber og drømmer begge om at få et barn, skriver hun videre.

Smilene var brede, stemningen romantisk – og maden med garanti god, da 32-årige Stephania Potalivo sankthansdag blev gift med Nils Petter Bro, der er medejer af Madklubben-restauranterne. 

– Ja, altså gamle traditioner vil jeg gerne beholde. Men ikke noget andægtigt. Der skal være god fest. God mad. Gode mennesker. Og så må det godt være med de gamle traditioner, fortalte skuespilskønheden. 

Parret blev gift i Skovshoved Kirke nord for København, Jesper Høvring havde kreeret brudens dress, mens deres hund Jessie agerede brudepige.

Stephania og Nils blev gift på sankthansdag 2018 i Skovshoved Kirke nord for København. Jesper Høvring havde kreeret brudens smukke kjole, og parrets hund, Jessie, stod brudepige. Foto: Thomas Laursen

Stephania Potalivo og restauratøren Nils Petter Bro blev gift i 2018, og sidste år købte parret en villa i Charlottenlund.

Boligen på 143 kvadratmeter indeholder fem værelser, så der er altså fint med plads, til hvis drømmen om et barn går i opfyldelse for parret.

En drøm, som Stephania Potalivo allerede løftede sløret for til SE og HØR i 2017.

- Jeg vil vildt gerne have et barn med Nils. Det er ham, jeg elsker, så det vil være fantastisk, men jeg stresser ikke over det. Det er ikke sådan: "Nu skal det være", sagde skuespilleren dengang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close