Kendte10. maj 2021

Soulschock hylder sin afdøde hustru: Vi savner dig så meget

Den danske musikproducer Carsten ”Soulshock” Schack mistede i 2015 sin elskede hustru i en frygtelig ulykke i hjemmet. Nu hylder han hende i anledning af Mors Dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den danske musikproducer Carsten ”Soulshock” Schack gennemlevede i 2015 sit værste mareridt.

Fredag den 27. februar om aftenen fandt han sin elskede kone Charmayne ”Maxee” Maxwell død i parrets hjem i West Hollywood.

Søndag delte han så et foto af sin hustru og sin mor i anledning af, at det var Mors Dag.

Artiklen fortsætter under opslaget...

- Glædelig Mors Dag, vi savner jer begge så meget, skriver 53-årige Soulshock til billedet, hvor Maxee og moderen står sammen med sønnen Nicolaj.

46-årige Maxee omkom i en voldsom ulykke, efter at hun på tragisk vis snublede og skar sig på det vinglas, hun havde i hånden.

Soulshock ringede straks efter en ambulance, men selv om redningsfolkene var hurtigt fremme, havde Maxee mistet så meget blod, at hendes liv ikke stod til at redde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/konen.jpg
 (Foto: All Over)

Soulschock fotograferet med hustruen og sønnen Nicolaj før den frygtelige ulykke. Foto: Aller Media

I den første udtalelse fra Soulshock efter dødsfaldet udtalte han på vegne af sig selv og parrets søn Nicolaj, dengang 10, at de var ”ødelagte”.

- Ord kan slet ikke udtrykke, hvor ødelagte vi er efter det tragiske tab af vores elskede Maxee. Som helhjertet mor og hustru dannede hun centrum i vores verden. Vi savner hende forfærdeligt. Og vi vil gerne sige tak til alle, der har udtrykt deres kondolencer. Alle disse hilsner har været en stor trøst i disse utroligt svære dage, skrev Soulshock i udtalelsen.

I juni samme år talte Soulschock for første gang om det ubærlige tab.

Det skete til SE og HØR, hvor han blandt andet sagde:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soulschock.jpg
 (Foto: All Over)

Soulschock mistede på tragisk vis sin hustru i en ulykke i hjemmet i 2015. Foto: Aller Media

– Jeg kommer hjem og tænker, at alt er fint. Der er dæmpet belysning, TV’et kører med hendes favoritprogram, og Nikolaj ligger ovenpå og sover. Maden er klar, og jeg tænker: ”Hvor er det skønt, at jeg er tidligt hjemme”.

- 21.30 er ret tidligt for mig, for det bliver ofte senere. Jeg ser så hendes fødder på terrassen og tænker: ”Er hun ved at lave yoga?”. Så går jeg ud. Og det slår mig først der, at noget er galt.

- For normalt er vores terrassegrå. Men den er rød. Alt hendes blod. Hun ligger i den blodpøl, fortalte en rystet Soulschock.

Soulshock og sønnen sagde sammen med venner og familie et sidste farvel til Maxee ved en privat ceremoni 21. marts 2015.

null

Sponsoreret indhold