Nyheder17. juli 2017

Flyet mistede motor over Grønland: Soulschock i fly-drama

En flyvetur fra Los Angeles til København udviklede sig i weekenden særdeles dramatisk for den danske musikproducer Carsten ’Soulshock’ Schack. Flyet, han var ombord i, mistede en motor over Grønland, hvilket resulterede i, at flyet forsvandt fra radaren og måtte nødlande i Island
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soulschock.jpg
 (Foto: All Over)

Den danske musikproducer Carsten ’Soulshock’ Schack oplevede i weekenden et sandt mareridt, da han sad i et fly på vej fra Los Angeles til København.

Flyet mistede en motor over Grønland, hvilket resulterede i, at flyet forsvandt fra radaren og måtte nødlande i Island.

Det fortæller en tydeligt chokeret Carsten ’Soulshock’ Schack i en mail til BT:

- Sorry, var igennem meget ubehageligt oplevelse på vej til København - via Stockholm. Vores fly mistede den ene motor over Grønland og havde olie Leak. Vi forsvandt fra radaren i over en time .... hård nødlanding i Island .... Vender tilbage, skriver musikproduceren i en mail til BT.

Avisen antager, at Soulschocks søn, Nicolaj, også var ombord på flyet.

Soulschock har siden 1993 været bosat i Los Angeles i USA sammen med sønnen Nicolaj.

I 2015 gennemlevede far og søn det værst tænkelige mareridt: Om aftenen fredag den 27. februar fandt Soulschock sin elskede kone Charmayne ’Maxee’ Maxwell død i parrets hjem i West Hollywood.

46-årige Maxee var omkommet i en voldsom ulykke tidligere på aftenen, efter at hun på tragisk vis var snublet og havde skåret sig på det vinglas, hun havde i hånden.

https://imgix.seoghoer.dk/konen.jpg
 (Foto: All Over)

Charmayne "Maxee" Maxwell blev blot 46 år. Hun og Soulshock nåede at være sammen i 20 år og fik sønnen Nikolaj. Foto: All Over Press

Soulshock ringede straks efter en ambulance, men selv om redningsfolkene var hurtigt fremme, havde Maxee mistet så meget blod, at hendes liv ikke stod til at redde.

I den første udtalelse fra Soulshock efter dødsfaldet udtalte han på vegne af sig selv og parrets søn Nicolaj, 10, at de var ”ødelagte”.

- Ord kan slet ikke udtrykke, hvor ødelagte vi er efter det tragiske tab af vores elskede Maxee. Som helhjertet mor og hustru dannede hun centrum i vores verden. Vi savner hende forfærdeligt. Og vi vil gerne sige tak til alle, der har udtrykt deres kondolencer. Alle disse hilsner har været en stor trøst i disse utroligt svære dage, skrev Soulshock i udtalelsen.

Soulshock og sønnen sagde sammen med venner og familie et sidste farvel til Maxee ved en privat ceremoni 21. marts.

I juni 2015 fik SE og HØR et stort interview med Soulshock, hvor han åbnede op om det tragiske dødsfald. Her fortalte han om øjeblikket, hvor han fandt sin hustru død i parrets hjem:

- Jeg kommer hjem og tænker, at alt er fint. Der er dæmpet belysning, TV’et kører med hendes favoritprogram, og Nikolaj ligger ovenpå og sover. Maden er klar, og jeg tænker: ”Hvor er det skønt, at jeg er tidligt hjemme”.

- 21.30 er ret tidligt for mig, for det bliver ofte senere. Jeg ser så hendes fødder på terrassen og tænker: ”Er hun ved at lave yoga?”. Så går jeg ud. Og det slår mig først der, at noget er galt. - For normalt er vores terrassegrå. Men den er rød. Alt hendes blod. Hun ligger i den blodpøl.

Soulschock blev i begyndelsen af 2010 kendt i den brede offentlighed som dommer i tredje sæson af ”X Factor” på DR1, hvor han bl.a. stod bag countrygruppen The Fireflies, der nåede en fjerdeplads.

Du kan se billeder af Soulschock med familien i galleriet herunder:

Soulshock alene og med søn og kone

Sponsoreret indhold