Nyheder20. juni 2016

Efter tragisk dødsfald: Se sønnens rørende brev til Soulshock

Soulshock og hans søn har været rigtig meget igennem efter den danske producers kone blev fundet død i hans hjem i Los Angeles.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-685681.jpg
 Foto: All Over

Konen Maxee døde i et vildt uheld den 28. februar 2015, hvor hun var faldet med et vinglas i hånden og skar halsen på glasskårene. Hun var alene med sønnen Nikolaj. Og Soulshock kom hjem og fandt hende i en blodpøl på terrassen.

Efter det meget tragiske dødsfald har Soulshock og sønnen skulle finde vej til at få livet til at fungere igen, og de har støttet hinanden.

Produceren har delt ud af billeder på instagram, der har vist at han og sønnen langsomt lærer at leve videre. Og at der også er plads til smil.

Søndag var det fars dag i store dele af verden - i hvert fald den engelsktalende del som USA og Storbritannien. Og sønnen Nikolaj har skrev det mest rørende brev, som Soulshock har delt:

Kære far, Du er den bedste far, som nogen overhovedet kan have. Du har været gennem nogle virkelig hårde tider sammen med mig. Siden vi ikke har mor, er du ked af det - ligesom mig, men du håndterer det rigtig godt. Og det vil jeg gerne takke dig for. Endnu en gang - du er den bedste far, man overhovedet kan have. Jeg elsker dig far! Glædelig fars dag.

Læs det originale brev her:

Se Nikolaj her:

Og se flere billeder af Soulshock - også med sønnen og konen her:

Soulshock alene og med søn og kone

Sponsoreret indhold