Nyheder11. juni 2015

Soulshock om konens død: - Jorden var rød af blod

Soulshocks rystende beretning om konens død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-602064.jpg
Alting åndede fred og idyl i Carsten Soulshockog Maxees hus på Miller Drive nord for Sunset Boulevard den 27. februar i år.
Maxee havde lagt deres søn,11-årige Nikolaj, i seng kl. 20.30, og kort forinden havde hun talt med Soulshock, der fortalte, at han var hjemme om en time. Maxee havde tændt for TV’et, og middagen var klar. Men så gik noget galt. Helt galt. – Jeg kommer hjem og tænker, at alt er fint. Der er dæmpet belysning, TV’et kører med hendes favoritprogram, og Nikolaj ligger ovenpå og sover. Maden er klar, og jeg tænker: ”Hvor er det skønt, at jeg er tidligt hjemme”.
- 21.30 er ret tidligt for mig, for det bliver ofte senere. Jeg ser så hendes fødder på terrassen og tænker: ”Er hun ved at lave yoga?”. Så går jeg ud. Og det slår mig først der, at noget er galt.
- For normalt er vores terrassegrå. Men den er rød. Alt hendes blod. Hun ligger i den blodpøl, siger Soulshock og må tage en pause.
https://imgix.seoghoer.dk/bb-654817.jpg
Charmayne "Maxee" Maxwell blev blot 46 år. Hun og Soulshock nåede at være sammen i 20 år og fik sønnen Nikolaj, 11. (Foto: All Over Press) SE og HØR har været i tæt kontakt med den tidligere ”X Factor”-dommer siden dødsfaldet. Men det er først nu, at han er klar til at snakke om den tragiske hændelse, der kostede hans kone Maxee livet. Soulshock har af lyst flere gange, fordi han ikke har været klar.
Og selv denne sidste søndag i maj – præcis tre måneder efter at Maxee døde – er det hårdt at snakke om. – Min psykolog har faktisk sagt til mig, at det måske var en god idé at gøre nu. At jeg måske var klar til det, forklarer Soulshock og fortsætter så sin fortælling om den tragiske aften: LÆS HELE DET STORE INTERVIEW MED SOULSHOCK I DENNE UGES SE OG HØR

Sponsoreret indhold