Kendte 18. april 2021

”Sommerdahl”-stjernen bange for smitte: Frygt på jobbet

En kameramand blev sløj, kort efter at han havde filmet med Peter Hesse Overgaard, der er nervøs for risikoen for corona
(Foto: TV 2)

Som ryger og med en alder på 66 år har det ikke været nemt for skuespilleren Peter Hesse Overgaard at komme gennem coronakrisen, hvor frygten for smitte har været konstant.

Og specielt under optagelserne til TV 2 Charlies ”Sommerdahl” blev han bange, da en på filmsettet fik det skidt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Henrik Petit)

I “Sommerdahl” spiller han over for Sonja Oppenhagen, 72, som også var med i “Badehotellet”. (Foto: Henrik Petit)

– Der var en kameramand, der pludselig fik det dårligt, og vi havde lige filmet tæt. Det hele stoppede selvfølgelig, og han blev sendt til test. Den viste sig så heldigvis at være negativ, men man føler sig da indimellem sårbar med så stort et filmhold omkring sig. Man bliver lidt nervøs, når den slags sker, siger Peter Hesse Overgaard til SE OG HØR.

Han har været nervøs under krisen og har gjort sit for at undgå at blive smittet med covid-19.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Ja, jeg er ret bange for det. Jeg er 66 år og ryger smøger, så jeg føler, jeg helst ikke skal have det. Jeg er bange for, at det kan gå på mine lunger. Derfor sørger jeg for at holde mig meget for mig selv.

Kolde arbejdsdage

Min kone og jeg har lært hinanden at kende efterhånden, men det er vi gudskelov gode til, og vi kan give hinanden plads, så det er nu egentlig gået godt. Men man trænger da til at se nogle andre, fortæller han.

Optagelserne til ”Sommerdahl” bød på andet end frygt for corona.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Henrik Petit)

– Jeg var på i slutningen af oktober, og der skulle vi lege, at det var juli, så det var i korte bukser og korte ærmer udenfor, så det var isnende koldt, siger han. (Foto: Henrik Petit)

– Det var koldt at lave ”Sommerdahl”, for den var også rykket på grund af corona. Jeg var på i slutningen af oktober, og der skulle vi lege, at det var juli, så det var i korte bukser og korte ærmer udenfor, og det var isnende koldt. Man skulle virkelig passe på, at tænderne ikke klaprede for meget, husker han.

Han ønsker dog ikke at klage, for hvor 2020 var et skidt år for mange, så havde Peter Hesse Overgaard masser at lave.

– Ja, jeg nåede da lige at lave ”Madklubben”, ”Badehotellet” og ”Sommerdahl”, så jeg skal ikke klage.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Peter og konen Hanne Trolle er kommet endnu tættere på hinanden under coronakrisen. (Foto: Mikael Rieck)

I ”Sommerdahl” spiller Peter Hesse Overgaard rollen som Preben Wust, der har et forhold til Lise, spillet af Sonja Oppenhagen, som han også arbejdede sammen med i ”Badehotellet”.

Glade badekollegaer

– Ja, det var lidt sjovt først at lave ”Badehotellet” og så skulle ind og lave noget, der foregår 80 år efter. Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende. Hun er et kærligt, varmt og dygtigt menneske. Det var ikke svært at skulle spille et par, fordi vi havde lært hinanden så godt at kende gennem ”Badehotellet”, forklarer Peter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Peter Hesse Overgaard havde et travlt 2020 med masser af projekter. Her er det fra “Badehotellet”, hvor han spiller Hr. Aurland. (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Også i 2021 ved han, hvad han skal lave. Til sommer går optagelserne til den nye omgang af ”Badehotellet” i gang, og her er Peter Hesse Overgaards figur, Hr. Aurland, atter med, så det er et gensyn, både han og seerne kan glæde sig til.

Sponsoreret indhold