Kendte28. juni 2019

Sommer med badehotel og revy: Jeg glæder mig

"Badehotellet"'s Merete Mærkedahl er sprunget til som afløser i EsbjergRevyen for Anne Karin Broberg, som er ramt af kræft.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/merete_maerkedahl.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den garvede revyskuespiller Anna Karin Broberg, der skulle have stået på scenen i årets EsbjergRevy, er ramt af kræft, og Merete Mærkedahl er nu sprunget til som hendes afløser.

– Omstændigheden er trist, men når det er sagt, så glæder jeg mig alligevel, siger den 37-årige skuespiller, som de fleste nok kender bedst som Otilia i TV2's ”Badehotellet”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/merete_maerkedahl_2_0.jpg
 (Foto: TV2/Mike Kollöffel)

Merete skal spille revy samtidig med optagelser til en ny sæson ”Badehotellet”. – Men der er kun syv forestillinger i revyen, så det kunne heldigvis godt lade sig gøre, fortæller hun. (Foto: TV2/Mike Kollöffel)

En serie, hvis indspilninger foregår, nogenlunde samtidig med at revyen løber af stablen i sensommeren. Heldigvis er Merete godt hjulpet, både på hjemmefronten, hvor hun har to små børn med sin kæreste, og af forstående arbejdsgivere og planlæggere.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20170907_tsl_menstrup_revy_2017_0056.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Ligesom Merete Mærkedahl er trådt til som afløser for Anne Karin Broberg, 59, i Esbjerg, har Anne Herdorf, 51, gjort det samme for hende som syngepige i Bakkens Hvile. (Foto. Thomas Laursen)

– Vi har talt om tingene, og det er utroligt, hvad der kan lade sig gøre, når man gør det på en ordentlig måde. Jeg er meget heldig, både med hensyn til mine kolleger på ”Badehotellet” – vi er jo nærmest som en familie nu – og med Hanne Bjørnskov fra EsbjergRevyen. Da hun ringede og bad om hjælp, kunne jeg ikke sige nej. Vi har sådan et fantastisk godt samarbejde, fortæller Merete.

Sponsoreret indhold