Nyheder 10. februar 2018

Fødsel gik i gang: "Badehotellet"-skuespiller måtte forlade optagelserne

Skuespillerinden Merete Mærkedahl måtte haste fra optagelserne til ”Badehotellet”, fordi kæresten var gået i fødsel i Aalborg
(Foto: TV 2)

Det kan godt være, at der er masser af drama og følelser i ”Badehotellet”.

Men det er altså ikke kun i den populære badehotelserie, at der er drama. Det samme gør sig bestemt også gældende i ”det virkelige liv”.

Under optagelserne til den nye sæson af ”Badehotellet” måtte skuespillerinde Merete Mærkedahl, der spiller stuepige i serien, haste hjem til Aalborg. Kæresten var nemlig gået i fødsel.

Det fortæller Merete Mærkedahl til TV 2.

35-årige Merete Mærkedahl, der spiller stuepigen Otilia i ”Badehotellet”, havde ikke lige regnet med, at kæresten ville føde mig i optagelserne – hun havde nemlig termin om en uge. Men pludselig ringede telefonen, og kæresten kunne fortælle, at vandet var gået.

(Foto: TV 2)

Skuespillerinden Merete Mærkedahl måtte haste fra optagelserne til ”Badehotellet”, fordi kæresten var gået i fødsel i Aalborg. Her ses hun med Bodil Jørgensen og Rosalinde Mynster. Foto: TV 2

På det tidspunkt var Merete Mærkedahl i gang med optagelserne til serien i studiet i Aalborg, imens hendes fødende kæreste befandt sig i Aalborg, 400 kilometer væk.

- Blodet rasede rundt i kroppen, og jeg besluttede mig for, at jeg ville afbryde optagelserne og tage hjem. Én tog mit hår ud, én mit tøj af, én smurte madpakke og en fjerde kom med vand, fortæller Merete Mærkedahl til TV 2.

Hun fik lov til at låne en bil, og under den fire timer lange tur hjem havde hun en ven i røret, der guidede hende uden om den værste trafik.

Merete Mærkedahl nåede heldigvis hjem i tide – lidt ør i hovedet efter den lange og ganske uventede tur.

Samme nat fødte kæresten nemlig en velskabt dreng, der har fået navnet Anker. Han vejede 3.801 gram og var 53 centimeter lang.

Femte sæson af ”Badehotellet” har premiere 12. februar.

Billeder fra Badehotellet

Sponsoreret indhold