Kendte28. august 2020

Sofie Linde gravid: Får konsekvenser for "X Factor"

Endnu engang ramler Sofie Lindes graviditet sammen med afviklingen af "X Factor"s liveshows
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 30-årige tv-vært fortalte ikke, hvornår hun har termin, men afslørede, at hun og gemalen Joakim Ingversen får endnu en pige.

En fødsel og evt. barsel kommer dog højst sandsynligt til at ligge lige oven i liveshows, når "X Factor" vender tilbage i 2021, men her har TV 2 allerede lagt en plan. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_comedy_galla_20200572.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sofie Linde lagde ikke skjul på noget, da hun til indspilningen af Zulu Comedy Galla afslørede, at hun er gravid. Foto: Thomas Laursen

- Vi er i gang med at finde ud af, hvad der skal ske. Men vi kommer til at sætte en afløser på, når Sofie ikke kan være der, siger Lotte Lindegaard, der er programredaktør på TV 2, til Ekstra Bladet.

Programredaktøren understreger, at de er helt afslappede omkring nyheden om familieforøgelsen, og at det "ikkke er noget, man er herre over".

Da Sofie Linde var gravid med sit første barn, datteren Trine, trådte hendes mand Joakim Ingversen til som vikar. Det skete tilbage i 2018, da "X Factor" blev sendt på DR.

Familieforøgelsen var ikke den eneste bombe, som Linde smed på scenen til Zulu Comedy Galla: Ganske chokerende fortalte hun, at hun til en DR-julefrokost var blevet udsat for sexchikane:

- Da jeg var 18 år og startede på DR. Jeg skulle til julefrokost. Havde glædet mig enormt meget. En stor tv-kanon kommer over til mig og siger til mig, at hvis jeg ikke sutter hans pik, så ødelægger han min karriere. Jeg sagde nej. Jeg er ret sikker på, at du kigger på mig nu, fortalte Sofie Linde ifølge Ekstra Bladet.

Efterfølgende takkede hun sin mange følgere på Instagram, for den opbakning der efter følgende var strømmet mod hende efter afsløringen.

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg står med rank ryg - og det gør jeg i høj grad pga. af al den ros og opbakning jeg har fået fra jer og mange af mine kollegaer. Tak. Det betyder enormt meget, skrev hun blandt andet.

Sponsoreret indhold