Kendte 16. august 2021

Slut inden det begyndte: Coco Hjardemaal ude af "Vild med dans"

Skuespilleren er åbenbart en god en danser til at være med i TV2's underholdningsprogram
Foto: Jesper Sunesen

Den nye sæson af "Vild med dans" er ikke engang begyndt endnu, men den første ude af programmet.

Det er skuespilleren Coco Hjardemaal, som havde egentlig sagt ja til at være med som kendis-danser, som TV 2 hurtigt har måtte finde en erstatning for, skriver Ekstra Bladet.

"Far til fire"-skuespilleren kommer ikke til at danse med alligevel, da hun er for god til at danse, lyder det fra Thomas Strøbech, som er redaktør på programmet.

- Vi havde forelsket os i Coco som skuespiller og børnenes Oda Omvendt, men blev først efter, vi havde lavet en aftale med hende, klar over, at hun blandt sine mange talenter også har en bred erfaring med dans - og at hun for eksempel også underviser i dans, siger Thomas Strøbech.

Selvom 27-årige Coco Hjardemaal havde glædet sig til en svingom for rullende kameraer, forstår hun godt TV2's beslutning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der var sket en simpel misforståelse fra start, sådan kan det gå. Nu kan jeg til gengæld skrive på cv'et: For god til 'Vild med dans'. Det er da også noget, siger hun til Ekstra Bladet.

Coco Hjardemaal, som har spillet Søs i "Far til fire"-filmene, nåede ikke at blive meldt ud officielt som en deltager i denne sæson af det populære danseprogram.

Blandt de 12 nydansere er det blevet afsløret, at svømmeren Pernille Blume, influenceren Mascha Vang, multikunstneren Jacob Haugaard og sangeren Jimilian.

SE og HØR har desuden tidligere kunne afsløre, at Lise Rønne og Freja Kirk har sagt ja til at være med.

Sponsoreret indhold