Kendte 16. august 2021

Afsløring: Pernille Blume skal være med i "Vild med dans"

Svømmestjernen Pernille Blume skal være med i den nye sæson af "Vild med dans". Det har TV 2 netop afsløret.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pernille Blume skifter i efteråret svømmebassinet ud med dansegulvet, når hun skal være med i den kommende sæson af "Vild med dans".

TV 2 har netop afsløret, at OL-medaljevinderen er en af de 12 nydansere, som skal i aktion på "Hele Danmarks dansegulv".

- Jeg glæder mig helt vildt til at være med i Vild med dans! Jeg kommer lige fra en virkelig intens træningsperiode i forbindelse med OL, hvor svømning har haft mit fulde fokus, siger Blume og fortsætter:

Så det bliver super fedt at prøve kræfter med noget helt andet og udfordre mig selv med noget nyt. Jeg er vant til at bruge min krop, men på en helt anden måde end dans, og jeg er virkelig spændt på, om jeg kan lære at huske alle trinene - det tror jeg bliver den største udfordring.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Pernille Blume glæder sig til vals og tango (Foto: Thomas Laursen)

Svømmeren har endnu ikke mødt den partner, hun kommer tilbringe mange timer af døgnet sammen med de næste måneder, men hun glæder sig til det.

- Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal i gang, til at møde min partner, prøve alle de smukke kjoler og hoppe i de høje hæle - det bliver sjovt, lover hun.

Det kommer til at vrimle med smukke kvinder i fredagsballet i år. Foruden Blume er også Mascha Vang blevet bekræftet, og SE og HØR har tidligere afsløret, at også Lise Rønne har sagt ja til at træde i danseskoene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Polina Vinogradova

Den danske svømmestjerne er vant til at træne hårdt, men det bliver uden tvivl en udfordring for hende at skifte bassinet ud med dansegulvet (Foto: Polina Vinogradova)

Blume er netop vendt hjem fra OL i Tokyo, hvor det blev til en flot bronzemedalje.

Lige nu nyder hun en lille ferie med sin franske svømmekæreste Florent Manaudou, som måske lægger vejen forbi "Vild med dans"-studiet i løbet af efteråret for at støtte sin bedre halvdel.

Sponsoreret indhold