Kendte 12. august 2021

Medvind på gulvet: Jacob Haugaard skal være med i "Vild med dans"

Smil, grin og humør skal der nok være rigeligt af i den kommende sæson af "Vild med dans", det sørger Jacob Haugaard for. Entertaineren er det seneste navn, som har takket ja til at valse rundt i fredagsballet.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du kan godt forberede dig på at få godt og grundigt ondt i kinderne i den kommende sæson af "Vild med dans". Selveste Jacob Haugaard skal nemlig være med.

Entertaineren virker før de første dansetrin nok ikke som den med det største potentiale på gulvet.

Men vi kan med garanti forvente, at hr. Haugaard får Sarah Grünewald og seerne til at bryde ud i grineflip med sin humor og umiddelbarhed. Han har heller ikke den store tiltro til sig selv på nuværende tidspunkt.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk lidt beklemt ved at skulle til at ud og danse, da det er noget jeg absolut ikke har gjort ret meget ved i mit liv, siger Jacob Haugaard.

Det 69-årige multitalent bliver måske ikke den største velsignelse på dansegulvet, men han bliver en gave for hele holdet omkring "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Søren Jul Lamberth)

Vi håber, at Jacob Haugaard tager sin søde hund med i "Vild med dans"-studiet (Foto: Søren Jul Lamberth)

Og selv om han godt er klar over, at dansen bliver en udfordring, så glæder den folkekære komiker og tidligere politiker sig til at komme i gang.

- Jeg er meget spændt på det, og jeg kan selvfølgelig godt lide kostumer og fine sko og et fantastisk orkester, siger Haugaard og forsætter:

- Men jeg er godt nok ikke helt tryg ved det. Men hvor intet vover, intet vinder - og at vove er at miste fodfæste en stund. Ikke at vove er at miste sig selv.

Jacob Haugaard er det tredje officielle navn til den kommende sæson af "Vild med dans". Udover ham er sangeren Jimilian og influenceren Mascha Vang blevet bekræftet.

Men udover dem skal både den tidligere "X Factor"-vært Lise Rønne og sangerinden Freja Kirk ifølge SE og HØRs oplysninger også være med i den kommende sæson.

Sponsoreret indhold