Kendte 12. august 2021

Skræmmende udvikling i Britney-sagen: Modtager dødstrusler

Det amerikanske politi har igangsat en undersøgelse, efter dommeren Brenda Penny har modtaget dødstrusler i forbindelse med sagen om Britney Spears' værgemål
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sagen om Britney Spears' kontroversielle værgemål har taget en ny og skræmmende drejning. 

Den amerikanske overdommer Brenda Penny har nemlig modtaget dødstrusler på baggrund af Britney-sagen. Det skriver PageSix

De voldsomme trusler stammer primært fra kommentarer på de sociale medier, og det er da også derfor, at politiet holder skarpt øje med, hvem der skriver hvad på nettet. 

- LASD (Los Angeles County Sheriff's Department, red.) fortsætter med overvåge snakken på de sociale medier i forbindelse med den igangværende sag om Britney Spears, siger vicecherif Shawn DuBusky til det amerikanske medie. 

Han kalder i samme forbindelse tonen på nettet for "bekymrende". 

Det er da heller ikke ligefrem medvind, den amerikanske dommer får, når der på Twitter skal kommenteres på den opsigtsvækkende værgemålssag. 

- Brenda Penny, jeg håber, du dør i søvne, skriver en Twitter-bruger blandt andet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney-fans har flere gange lavet offentlige protester mod det kontroversielle værgemål. Her foran retten i Los Angeles, hvor den opsigtsvækkende høring fandt sted d. 24. juli. (Foto: MEGA)

- Brenda Penny, jeg vil slå din klamme røv ihjel, skriver en anden bruger

Dommeren har været knyttet til Britneys sag siden 2016 og kritiseres jævnligt af Britney-fans for de valg, hun tager. Blandt andet skabte det røre blandt Twitter-fanbasen, da dommeren i juni afviste, at fjerne popstjernens far, Jamie Spears, som Britneys værge.

Senest afviste Penny desuden at fremskynde en kommende høring i sagen. En anmodning, der blev lavet af Britneys nye advokat, Mathew Rosengart. Også dette fik dommeren kritik af fra fanbasen.

Dommeren roser Britney

Den 24. juni gav Britney Spears en eksplosiv forklaring over for retten i Los Angeles, hvor hun blandt andet anklagede sin far for at udnytte og misbruge det værgemål, der har eksisteret siden 2008, og som blandt andet betyder, at sangerinden ikke kontrollerer noget i sit liv - overhovedet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Popstjernen har siden 2008 været umyndiggjort, men nu kæmper hun for sin frihed. (Foto: MEGA)

- Jeg tror i sandhed på, at det her værgemål er korrupt. Det er mit ønske og min drøm, at det skal slutte, lød det fra popstjernen, der gav en 23 minutters lang forklaring, og det fik Britney da også ros for af dommeren. 

- Jeg vil bare endnu en gang rose dig for virkelig at træde frem og dele dine tanker med ikke blot mig, men alle, der har været involveret i den her sag, og jeg vil bare fortælle dig, hvor meget jeg sætter pris på det.

Næste høring i sagen om Britneys værgemål forventes at finde sted den 26. september. 

Sponsoreret indhold