Farvel til farmand: Britney Spears vælger ny værge

Britney giver ikke op uden kamp.

Popstjernen er i fuld gang med at arbjede på at få sin far, Jamie Spears, fjernet som værge. I stedet har hun selv valgt den person, hun ønsker, skal varetage hans arbejde. 

Det skriver New York Times.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Britney vil fyre sin far, Jamie Spears, som sin officielle værge. (Foto: MEGA)

I 13 år har Jamie Spears styret sangerindens finanser, karriere og privatliv, men det skal nu være slut. 

Tidligere på måneden gav retten i Los Angeles Britney Spears lov til at vælge sin egen advokat, Mathew Rosengart, og det er ham, der nu skal få Britney i mål. Og det første skridt på vejen er at blive fri af faderen.

I sidste måned gav Britney et følelsesladet vidneudsagn, hvor hun blandt andet sagde, at hun er blevet udnyttet af værgemålet, og at hun ønsker at reetablere sine rettigheder. 

I første omgang er det ikke planen at komme helt af med værgemålet, men i stedet bare få ændret på, hvilken person det er, der kontrollerer hendes liv og hendes mange penge. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

I 13 år har Britneys far styret hendes liv, men nu skal det være slut. I stedet skal en revisor have fornøjelsen. (Foto: MEGA) 

Valget er faldet på en amerikansk revisor ved navn Jason Rubin, som skal have ansvaret for at forvalte Britneys formue, der lyder på næsten 500 millioner dollars. 

- Enhver far, der i sandhed elsker sin datter og kun ønsker hende det bedste, ville træde til side frivilligt til fordel for den højt respekterede tillidsrepræsentant, der her er valgt, lyder det i anmodningen fra Britneys advokat. 

Næste høring i sagen forventes at finde sted d. 29. september. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close