”The Simpsons” forudså Trump som præsident – for 16 år siden

(Foto: The Simpsons)

Mens USA og resten af verden er ved at ryste chokket af sig, er der andre, der bestemt ikke er så overraskede over, at USA's næste præsident hedder Donald Trump.

Den amerikanske sitcom ”The Simpsons” forudså allerede for 16 år siden, at rigmanden og forretningsmanden Donald Trump en dag ville indtage Det Hvide Hus.

Og onsdag fik den populære sitcom så ret. Her kunne 70-årige Donald Trump nemlig lade sig hylde i New York som USA's næste præsident.

”The Simpsons” forudså Donald Trump som præsident i en episode kaldet ”Bart to the Future”, der blev sendt første gang i marts 2000.

I afsnittet overtager Lisa jobbet som præsident, efter at den tidligere præsident Donald Trump har kørt landets økonomi i sænk.

- Som I ved, har vi arvet lidt af en budgetkrise efter præsident Trump, hvor slemt er det?, spørger Lisa sine politiske rådgivere i episodeafsnittet fra marts 2000.

Episoden skulle dengang være ”en advarsel til USA”, fortalte manuskriptforfatter Dan Greaney i et interview med Hollywood Reporter tidligere på året.

- Det var ment som en advarsel til USA. Og det virkede som det mest logiske stop, lige før at vi rigtig ramte bunden. Ideen blev pitched, fordi ideen passede ind i teten om, at USA var ved at blive sindssyg, forklarede manuskriptforfatteren tidligere på året.

Donald Trump bliver formelt indsat som USA’s 45. præsident den 20. januar 2017.

Se klippet fra "The Simpsons" herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close