JA… Trump medvirkede i “Alene Hjemme”… OG har vundet filmpris

Foto: All Over og YouTube

Verden blev i nat dansk tid ramt af et regulært politisk jordskælv. Den 70-årige forretningsmand og mangemillionær Donald Trump hev en sensationel sejr i land og kan fra 20. januar 2017 kalde sig USA's 45. præsident.

Han blev kaldt "outsideren" og ham, der sagde, hvad han ville - og mange politiske eksperter var derfor ikke sene til at konkludere, at Donald Trump ikke ville få medvind nok til at vinde over sin demokratiske modkandidat Hillary Clinton, der de sidste 40 år har haft politik helt tæt inde på livet.

Men med en sikker sejr på 274 valgmænd mod Clintons 218 hedder USA’s næste præsident om få måneder officielt Donald Trump.

Donald Trump – der ikke har nogen som helst politisk erfaring – varslede i sin valgkamp, at han ville bygge en mur langs USA’s sydlige grænse. Han har gentagne gange fastslået, at han vil genforhandle alle handelsaftaler – og så har han også frosikret, at han vil droppe USA’s løfte om at beskytte Europa med verdens mægtigste militær.

Tiden vil vise, at Donald Trump holder sine valgløfter.

Inden Donald Trump nåede hele vejen til Det Hvide Hus. harrigmanden også haft ”karrierer” inden for både filmbranchen, brætspilsverdenen og alkoholindustrien.

Donald Trump havde blandt andet en ganske lille rolle i ”Alene Hjemme 2: Glemt i New York”, der udkom i 1992.

Her var det USA’s kommende præsident, der hjalp lille Kevin (spillet af Macaulay Culkin) med at finde vej på et stort hotel i New York.

Det var nu ikke for denne rolle, at Donald Trump vandt en filmpris. Det var i stedet for Trumps rolle i ”Ghosts Can’t Do It” fra 1989. Han vandt en såkaldt ”Razzie” – en pris der gives til de værste skuespillere hvert år.

Herunder kan du se endnu flere vilde facts om USA’s kommende præsident:

Vilde facts om Donald Trump

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close