Hollywood 9. november 2016

Kendte vil flygte fra Trump

Masser af kendte har åbent støttet Hillary Clinton i valgkampen. En håndfuld er gået så langt, at de har forsikret om, at de ikke vil blive i landet, hvis Donald Trump skulle blive præsident.
Foto: All Over

Det har mildest talt været en mærkværdig dag. Donald Trump er nemlig, mod alles forventning, blevet valgt som den næste præsident i USA.

Det er derfor tid til at indfri nogle af de løfter, han har givet. Men han er ikke den eneste, der har lovet ting, der nu skal indfries. Flere kendte har nemlig proklameret, at de ikke vil blive boende i landet, hvis Trump skulle ende som vinder.

Det bliver spændende at se, hvor mange af de kendte, der holder deres løfter og rent faktisk flytter til et andet land.

Flere har kastet blikket mod Canada, og deres immigrationssider på nettet gik da også i sort, da det onsdag morgen stod klart, at Donald Trump ville løbe med sejren. Siderne gik også ned, da det blev offentligt, at Trump blev den republikanske præsidentkandidat i foråret.

En håndfuld kendte fra Hollywood udmeldte under valgkampen, at de ville flytte fra landet, hvis Trump skulle vinde. En af dem var Miley Curys.

- Vi er alle sammen f**king marmelade mellem hans rige tæer! Helt ærligt, F**k det her l**t, jeg flytter, hvis det her er min præsident! Jeg siger ikke ting, jeg ikke mener, har Miley før udmeldt.

Miley Cyrus støttede først Bernie Sanders, men da Hillary blev valgt som den demokratiske præsidentkandidat, valgte Miley at støtte op om hende fuldstændig.

Lena Dunham har heller ikke lagt skjul på, hvad hun mener om Trump.

Blandt andet klædte hun sig ud som en "grapped pussy", der refererer til en af Trumps mest kontroversielle udtalelser, til Halloween. Desuden har Lena Dunham lavet en yderst morsom - omend lidt latterlig - rapvideo for at støtte Hillary Clinton. 

Hun har forsikret om, at hun har alle intentioner om at flytte. Og stedet er sågar valgt.

- Jeg ved, at en masse mennesker har truet med at gøre det her, men jeg vil virkelig gøre det. Jeg kender et dejligt sted i Vancouver, og jeg kan godt få arbejdet derfra, har Lena Dunham sagt.

Komeren Amy Schumer er også en af dem, der frygter for landets fremtid med Trump ved roret. Hun vil i stedet søge til det varme Europa - helst Spanien.

- Min optræden bliver nødt til at ændre sig, jeg bliver nødt til at lære spansk, for jeg vil flytte til Spanien eller noget. Det er ikke til at forstå, hvis Trump bliver præsident. Det er bare for sindssygt, har komikeren Amy Schumer sagt om Trump.

Kig igennem galleriet herunder og se, hvilke andre kendte der vil flytte adresse til udlandet.

Kendisser der vil flytte fra USA grundet Trump

Sponsoreret indhold