Kendte8. november 2020

Silas Holst har smidt 17 kilo: Travl og toptrimmet

Den 37-årige “Vild med dans”-stjerne er klar til et hæsblæsende efterår
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En ny danseskole, “Vild med dans”, foredrag, prøver på showet “Disco Tango” og fra denne uge premiere på “Dirty Dancing The Musical”.

Det er et heftigt program, som Silas Holst har i øjeblikket.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_3_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Silas Holst svinger hver fredag rundt med Nukâka Coster-Waldau, 49, i “Vild med dans”. (Foto: Hanne Juul)

– Men jeg skal bestemt ikke pibe. Mit arbejde er ikke blevet aflyst, og jeg er ikke blevet fyret fra noget job, som så mange andre er. Mit er blevet rykket, og det gør så, at jeg har et travlt efterår nu, siger dansestjernen, da SE og HØR møder ham på Scandic Falkoner på Frederiksberg, hvor “Dirty Dancing The Musical” til marts bliver fremført.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_5_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er et travlt efterår for Silas Holst, som lagde ud med rollen som dansekaptajn i “Den vildeste danser” på TV 2. Her løb hans unge danser, 11-årige Olivia Obiefule, med sejren. (Foto: Kaspar Wenstrup)

I øjeblikket er det dog i Musikhuset Aarhus, at man kan opleve Silas Holst i den ikoniske rolle som Johnny Castle.

Står skarpt

Og det er en hovedrolleindehaver i topform, som publikum får at se.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_1_1.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Silas Holst har på tre måneder tabt ikke mindre end 17 kilo. (Foto: Gregers Overvad)

– Det er røget 17 kilo nu, siger Silas Holst, der begyndte på sit vægttab for tre måneder siden.

– Det er, fordi jeg står i meget lidt tøj i meget af forestillingen – så er det enormt rart, at man selv synes, det sidder, hvor det skal sidde, og at man ikke skal suge maven mere ind, end hvad der er realistisk, man kan, uddyber danseren, der er glad for resultatet.

– Det er dejligt. Det gør, at alting er lidt nemmere, synes jeg. Det er jo ikke, fordi jeg er gået på fastekur eller noget. Jeg spiser bare rigtigt – det, de kloge mennesker, der har forstand på det, siger, man skal spise, fortæller Silas, der har skåret ned på kulhydraterne og i stedet får masser af proteiner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_4_0.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Klar til comebackFor fem år siden spillede “Vild med dans”-stjernen første gang over for Mathilde Norholt, 37, i “Dirty Dancing The Musical”. Nu gør de det igen, når musicalen i weekenden vender tilbage.
– Jeg kan mærke, jeg stresser mindre, fordi man jo selvfølgelig har gjort det 300 gange før. Og så er man blevet fem år ældre. Så det virker på en eller anden måde roligere nede i maven og lidt mere overskudsagtigt. Jeg er glad for at få lov til at gøre det igen – nu tror jeg, det kan blive endnu federe, siger Silas Holst. (Foto: Martin Høien)

– Og så har jeg fundet ud, at det ikke er en god idé at slutte dagen af med to rækker Marabou, erkender han.

Taber sig nemt

Han fortæller, at det ikke kun er, fordi han skal stå i undertøj i forestillingen, at han har tabt sig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_2.jpg
 (Foto: MEGA)

“En rigtig mand”
For Silas har “Dirty Dancing” og i særdeleshed Patrick Swayzes rolle, Johnny Castle, haft en særlig betydning i opvæksten.
– Jeg har set den 60.000 gange, tror jeg. Også fordi jeg jo er vokset op på en danseskole, og der ser man jo dansefilm hele tiden.
For ham blev Johnny Castle en form for alter ego.
– Når jeg kom hjem og havde følt mig lidt ensom i skolen, gik jeg ned i min mors træningslokale, satte musikken på, dansede og følte mig lidt som ham, fortæller “Vild med dans”-stjernen.
– På en eller anden måde tror jeg, det var, hvad jeg syntes, at en rigtig mand var – dengang, man kæmpede med at finde ud af, hvad pokker man var til, og var teenager. (Foto: MEGA)

– Det er også, fordi jeg ved, det bliver et sindssygt efterår. Og så er det rart at vide, man prøver at gøre sig så sund og stærk som muligt til at komme igennem det, siger Silas Holst.

Heldigvis skal den populære danser ikke kæmpe for at smide overflødige kilo.

– Jeg har gudskelov ret nemt ved at tabe mig. Jeg har så også enormt nemt ved at tage på. Men når jeg først går i gang, gør jeg det også helhjertet, og så går det gudskelov hurtigt, siger han og fortsætter:

– Det går sjovt nok altid hurtigere med at tage på – irriterende nok. Så på den måde er det ikke, fordi man bare knipser, og så er der røget fire kilo. Men det går relativt hurtigt.

Sponsoreret indhold