Kendte29. november 2019

Silas Holst: Flaskesamler

– Jeg begyndte at finde ud af, hvor mange penge der egentlig er i at samle pantflasker, siger Silas Holst.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas_holst_4.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Silas Holst har en noget utraditionel hobby. Den 36-årige danser samler nemlig flasker – og går derfor ofte rundt med en plastikpose i lommen, afslører han i Kanal 5's "Riising Late Night".

– Det er jo helt åndssvagt, men jeg kan ikke rigtig gå forbi en plastikflaske uden lige at samle den op i min pose, siger Silas Holst og fortæller, at det hele begyndte, da hans 5-årige datter Maggie My i børnehaven lærte, at man skal samle skrald op.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas_holst.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er sammen med gymnasieveninden Louise Mahnkopf og eksmanden Johannes Nymark, at Silas Holst har fået datteren Maggie My og sønnen Bob Jones. På billedet ses Silas, Maggie My, Louise og Silas' kæreste Nicolai Schwartz. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg tænkte, at det var godt at gå med på den leg. Og så blev det en hobby, og så begyndte jeg at finde ud af, hvor mange penge der egentlig er i at samle pantflasker. Det er jo så vildt – på en uge kan man faktisk samle ind til, at halvdelen af ens ugentlige indkøb i Netto er klaret på pantflasker. Og det er da mange penge at spare! siger "Vild med dans"-stjernen.

For nylig blev det meldt ud, at programmet ikke vender tilbage i foråret.

Sponsoreret indhold