Britt Bendixen forsvarer kontroversiel kønskommentar til Silas Holst

En overbevisende sejr med Jakob Fauerby er åbenbart ikke nok for Silas Holst til at begejstre den tilbagevendte "Vild med dans"-dommer Britt Bendixen.

Da Silas i går havde været på danseguvlet med partneren Nukâka Coster-Waldau, kom Britt med en kommentar, som chokerede mange seere og fik dem til at reagere.

- Hvor er det dejligt at se dig danse med en kvinde, sagde Britt med reference til, at Silas sidste år dansede med en mand.

Det fik mange danskere til at rase mod 78-årige dansedommer, som efter deres mening kom med en mildest talt upassende kommentar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Britt selv kunne ikke se noget forkert i sin kommentar til Silas (Foto: Hanne Juul)

Seernes hårde ord går dog ikke Britt på. Og selv har hun svært ved at se problemet med sin kommentar til Silas.

- Hvis der sidder nogle derude og reagerer så voldsomt på det, så synes jeg, at seerne skulle tage og lade være at se alting negativt. De må altså se det med mildere øjne, siger hun og fortsætter:

- Silas var vidunderlig sidste år, da han dansede med en mand - og han er vidunderlig i år, hvor han danser med en kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Igen i år er Silas spået store vinderchancer med partneren Nukâka Coster Waldau (Foto: Hanne Juul)

Ydermere slår Britt fast, at hun har et særdeles godt og tæt forhold til Silas, som hun aldrig kunne finde på at ydmyge på nogen måde.

- Jeg har kendt ham, siden han var to år - jeg kunne da aldrig drømme om at sige noget nedværdigende til ham, slutter dommeren af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close