Fans er chokerede: Billeder af Harry Styles i havfrue-kostume dukker op på nettet

En række vilde billeder af 27-årige Harry Styles som en charmerende og champagnesippende Ariel er dukket op på nettet, og hans fans er i vildrede.

Hvad kan dette betyde? Og i hvilken anledning har ”Golden”-hitmageren været nødt til at trække i hale og rød paryk?

I løbet af fredag var forvirringen endda så stor, at ”Ariel” – navnet på Walt Disney-karakteren – pludselig trendede på Twitter. Her lavede trofaste Styles-fans tykt grin med den usædvanlige billedserie, som tilsyneladende er blevet lækket.

Artiklen fortsætter under de skønne billeder: 

En række opslag med de lækkede havfruebilleder er blevet fjernet fra internettet siden - men disse kan vi stadig nyde (Foto: Twitter)

Findes der overhovedet et outfit, som ikke klæder den 27-årige popstjerne og skuespiller? (Foto: Twitter)

måtte takke nej til rolle

Disney er som bekendt godt i gang med at genindspille hele rækken af de klassiske tegnefilm i live action-udgaver, og barsler i den forbindelse i øjeblikket med spillefilmen ”Den Lille Havfrue”.

Og i den forbindelse fortalte Harry Styles rent faktisk helt tilbage i 2019, at han havde fået tilbudt rollen som den smukke prins Eric, der bliver forelsket i havfruen Ariel.

På grund af planlægningsmæssige udfordringer måtte han dog droppe arbejdet på genindspilningen – og rollen gik i stedet til Jonah Hauer-King.

Dog var det, så vidt vides, aldrig på tale, at han skulle vimse rundt med muslingeskaller som bh i Disney-hovedrollen – selvom det da bestemt klæder ham.

Ifølge Daily Mail stammer billederne dog fra et photoshoot, der skulle annoncere Styles værtsrolle i ”Saturday Night Live” i 2019 – sjovt nok samme år som møderne med ”Den lille havfrue ”-instruktør Rob Marshall.

- Han har bare altid gerne ville være Ariel, skriver en bruger på Twitter, mens en anden erklærer sig klart fan af looket:

- Hvis Harry Styles både skulle spille Eric og Ariel, så ville jeg helt klart være frisk på at se ”Den Lille Havfrue ”-filmen.

Hale eller ej - Harry Styles' filmkarriere går som smurt i øjeblikket.

De sidste optagelser til Olivia Wildes "Don't Worry Darling" blev klaret for nylig, og mandag kom det frem, at han er blevet castet i en ny stor rolle. 

Nemlig som en blond, homoseksuel politimand i filmen ”My Policeman”. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close