Kendte 15. marts 2021

Er det ikke? Harry Styles bærer fræk penis-halskæde under Grammy-optræden

For næsten 3000 kroner kan du erhverve dig en lignende banankæde fra Gucci
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ingen tvivl om, at den ny Grammy-vindende popprins, Harry Styles, elsker at klæde sig som ingen andre på den røde løber.

Og musikfesten natten til mandag var bestemt ingen undtagelse.

Styles, 27, imponerede først og fremmest med sin fjerboa og lædersæt, da han på scenen brillierede med ”Watermelon Sugar”.

Men ser man nærmere på det tidligere One Direction-medlem, bar han tilsyneladende også et lille færkt vedhæng i sin ellers så fromme korshalskæde.

Gucci-vedhænget til 450 dollars, eller lige omkring 3000 kroner, forestiller nemlig en form for banan, hvor skrællen altså gemmer på et mandligt kønsorgan i sølv.

Det var altså ikke kun den bare mave, som blev blottet under hans optræden, da boaen røg sig en tur. Selvom den nu også fik sig en god portion opmærksomhed.

Også hans imponerende tætsiddende jakkesæt i læder er kreeret af det italienske modehus.

Flot prisvinder

Harry Styles, som på det seneste har brugt en stor del af sin tid sammen med Olivia Wilde, der instruerer hans næste store filmprojekt, og som han har oplevet andet og mere end blot god kollegial kemi med, var nomineret i trekategorier ved årets Grammy Awards.

Det var dog Best Pop Solo Performance, som han endte med at modtage på scenen, og her kunne han ikke lade være med at bruge et ord, som på amerikansk tv anses som værende lige så frækt som hans halskæde.

Mødte eks'en

Undervejs i filmfesten, som naturligvis var præget af både afstandskrav, mundbind og takketaler over tv-forbindelse, mødte Styles desuden sin ekskæreste Taylor Swift, der må siges også at have haft heldet med sig den aften.

De to fik sig en venskabelig snak, hvilket internettet også har varmet sig ved dagen derpå.

- Et samarbejde mellem Swift og Styles ville kunne sætte en stopper for pandemien, er der flere på Twitter, der mener.

Se hele hans fantastiske optræden herunder - og se om du kan spotte den frække halskæde:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold