Kendte19. februar 2021

Nu skal han møde børnene: Olivia Wilde og Harry Styles tager sammen til England

Filmen er i kassen, og nu kan de to turtelduer tage på et velfortjent getaway til Storbritannien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Olivia Wilde, 36, og Harry Styles, 27, tager nu deres forhold til det næste niveau.

Parret, som mødtes undervejs i optagelserne til ”Don’t Worry, Darling”, planlægger nu en tur til England, hvor Wildes børn har boet gennem en periode med deres far Jason Sudeikis, som hun var forlovet med indtil november.

Det skriver Daily Mail.

Så måske er det på tide med den helt store præsentation af mors nye kæreste.

Sudeikis, som var sammen med Olivia Wilde i hele ni år, har været i UK for at optage sæson to af ”Ted Lasso”, og med sig har han haft børnene Otis på seks år og Daisy på fire.

Fejrede filmen sammen

I mellemtiden har 36-årige skuespiller og instruktør Olivia Wilde haft travlt med arbejdet på sin kommende thriller, ”Don’t Worry, Darling”, som er indspillet i Los Angeles.

Her har hun som bekendt oplevet stærk kemi med en af sine skuespillere, tidligere One Direction-medlem Harry Styles, som har indtaget birollen Jack i filmen, efter hans forgænger Shia LaBeouf blev fyret.

I december – ganske kort efter Olivia Wildes brud med eks’en – blev hendes og Styles spottet hånd-i-hånd ved et privat bryllup.

Nu er filmens ”wrap party” afholdt, og det forelskede Hollywood-powercouple kan stikke af sammen på en lille velfortjent pause.

https://imgix.seoghoer.dk/olivia_og_harry_2.png
 Foto: Instagram, Asif Ali

En glad birolle-indehaver og en ligeså glad instruktør fejrer her afslutningen af deres film. (Foto: Instagram, Asif Ali)

Inden da fejrede Olivia Wilde optagelsernes afslutning ved at poste et billede af netop Styles, hvormed hun i dén grad sendte ros til sin unge kollega.

Flyttede på valentinsdag

Den 14. februar var det tilsyneladende tid til at flytte et par af hendes sager, og Olivia Wilde har i det hele taget kørt lidt pendulfart mellem Sudeikis og Harrys Styles hjem, for at hente det ene bagagerum fyldt med ting efter det andet.

Ifølge en kilde tæt på parret, som US Weekly har talt med, håber den 45-årige SNL-stjerne Jason Sudeikis stadig, at hans eksforlovede Olivia Wilde blot går igennem ”en fase”.

- Han håber, at Olivia vil komme til fornuft, eller at Harry vil begynde at kede sig før eller siden, lyder det, ifølge mediet.

Stakkels Jason skulle være både ”knust” over affæren og ”desperat efter at reparere familielivet med Wilde”.

https://imgix.seoghoer.dk/mega724163_003.jpg
 Foto: MEGA

Olivia Wilde, 36, er flere gange blevet set hente ting fra eks'en Jason Sudeikis hus, for derefter at flytte dem til Harrys luksushjem i Los Angeles. Ifølge flere kilder boede parret sammen i vennen James Cordens hjem, mens Wilde fik arrangeret skilsmissen

null

Sponsoreret indhold