Kendte 23. juli 2018

Ung mand siger job op: Sendte PINLIG sms til sin chef

En amerikansk mand så sig nødsaget til at sige sit job op, efter at han havde sendt, hvad der bedst kan beskrives som en meget pinlig sms, til sin chef
Foto: Twitter

En 19-årig amerikaner må i gang med at søge nyt job, efter at han i sidste uge så sig nødtvunget til at sige sit nuværende job op.

Årsag? Han havde sendt en ualmindelig pinlig sms til sin chef.

19-årige Cory Hrobowsk fra Chicago modtog i sidste uge en ”mystisk” sms fra et ukendt nummer. I den kortfattede sms stod der blot, ”Jeg sørger for, at du kommer fredag kl. 12”.

Cory tænkte som de fleste mænd; at denne mystiske sms var fræk, og at vedkommende hentydede til lidt lagengymnastik med efterfølgende udløsning.

Derfor var Cory da heller ikke sen til at svare.

- For det første får du mig ikke til at gøre en skid, og for det andet husker jeg ikke at have lavet en pik-aftale, skrev han i sit kortfattede svar. Med en tilsat halv-sur smiley.

Halv-sur smiley blev dog hurtigt til pinlig smiley, for det var ikke en frøken-fræk-fremmed, der havde skrevet til ham. Det var derimod hans chef, som til orientering havde fået nyt nummer.

Efterfølgende delte han den pinlige sms-udveksling på de sociale medier, hvor han bønfaldt sine følgere om råd. Og her gik billedet hurtigt viralt.

Alverdens råd kom ind fra både højre og venstre, og mange mente, at den uheldige 19-årige burde beholde sit job og sin chef; til rods for den uheldige sms.

Men Cory har dog set sig nødtvunget til at sige sit job op. Både som følge af den pinlige sms og som følge af den store opmærksomhed, som hans uheldige sms har fået på de sociale medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Sponsoreret indhold