Hollywood19. december 2017

Charlyn ville sende billede til søster: Kendt skuespiller modtog sms'en

I stedet for at skrive, at Charlyn havde fået forkert nummer, opfordrede Sarah Michelle Gellar sine fans til at lykønske den kommende brud.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8820606ax.jpg
 Foto: All Over

For nylig blev Charlyn Willis forlovet med sin kæreste og fik en stor diamantring på fingeren.

Den ville hun gerne vise til sin søster, så i en rus af lykke sendte hun med det samme en sms til søsteren vedhæftet et billede af den flotte ring.

Men søsteren modtog aldrig billedet - det gjorde skuespilleren Sarah Michelle Gellar til gengæld, hvis nummer Charlyn var kommet til at taste i stedet for søsterens. Det skriver Sarah Michelle Gellar i et opslag på Facebook.

I stedet for bare at skrive til Charlyn Willis, at hun havde fået forkert nummer, så valgte skuespilleren at gøre lidt ekstra ud af den unge kvindes forlovelse.

Hun smed billedet på facebook, forklarede hvad der var sket, og opfordrede folk til at lykønske Charlyn.

- Det her er Charlyn Willis. Hun blev forlovet i går og ville sende en besked til sin søster, men midt i begejstringen kom hun til at sende den til mig. Hendes søster svarede ikke, men det gjorde jeg. Så hjælp mig med at sige tillykke yil Charlyn. (Og hendes forlovede, hvis navn jeg ikke kender), skriver Sarah Michelle Gellar i opslaget.

Og skuespilleren får masser af lykønskninger til Charlyn, ligesom hendes fans er begejstrerede for hendes håndtering af den fejlsendte sms.

Charlyn Willis blev også yderst taknemmelig for Sarahs opslag.

- Omg! Tak, Sarah! Han hedder Dennis! Tusind tak for det her. Du har i sandhed gjort min forlovelse til en endnu større livsændring! Du skal vide, at jeg inviterer dig, Freddie (Sarahs mand, red.) og børnene, når vi har fundet en dato, skriver Charlyn Willis til vampyrskuespillerens opslag.

Charlyn Willis har også lavet et opslag på Facebook om episoden, hvori hun også viser, at Sarah Michelle Gellar ligeledes har lagt Charlyns billede på sin story på Instagram.

Sarah Michelle Gellar er mest kendt for sin rolle som "Buffy" i serien af samme navn.

Se billeder fra tv-serien herunder:

Husker du Buffy-stjernerne? Sådan ser de ud i dag

null

Sponsoreret indhold