Kendte31. januar 2017

UPS! Mor sender upassende sms til søns lærer

Nogle gange går det vidst lige hurtigt nok med at få trykket på "send"-knappen. Det måtte en engelsk mor indse efter en pinlig fejl
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.be7g6m.jpg
 Foto: All Over

Når ens barn har det dårligt, vil man gøre alt, for at passe på ham eller hende.

Sådan havde engelske Angela Kovacks det også, da hendes søn fik en allergisk reaktion efter et tandlægebesøg.

Men midt i at stresse rundt for at hjælpe sin 11-årige søn, skulle skolen naturligvis også have at vide, at sønnen ikke ville komme i skole den dag.

Og i de moderne tider kan sådan en besked nemt overleveres med en sms. Det troede Angela i hvert fald.

Desværre kan det også gå sådan med sms-beskeder, at den såkaldte "Autocorrect" laver om på meningen. I Angelas tilfælde blev det en meget pinlig affære.

Beskeden "I'm keeping him off" blev nemlig rettet til en mere lummer og upassende udgave. Læreren modtog derfor en besked, hvor moderen skrev: "I'm jerking him off", hvilket altså kan oversættes til "jeg river ham af".

- Jeg læste ikke beskeden, før jeg trykkede send. Da jeg opdagede det, vidste jeg ikke, om jeg skulle grine eller græde, siger Angela Kovacks til det engelske medie "Mirror".

Hun sendte naturligvis en ny besked, hvor hun med det samme gav autocorrect skylden. Alligevel frygtede den 44-årige mor godt nok den efterfølgende skole-hjem-samtale med selvsamme lærer.

- Jeg frygtede det godt nok. De havde jo nok allesammen grint lidt af det, ligesom jeg også selv gjorde. Heldigvis var det hurtigt overstået, siger den flove mor til mediet.

Det kan altså igen lære os allesammen lige at læse beskeden igennem på vores telefoner, inden vi trykker send.

Sponsoreret indhold