Kendte15. november 2019

Nu reagerer Bubbers kone

Tv-værten Bubber venter barn med en ny dame og skal skilles fra sin hustru gennem 28 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-15_kl._11.33.11.png
 (Foto: Aller Media)

Det er helt slut mellem Bubber og hans hustru efter 28 års ægteskab, og den kendte tv-vært venter barn med en ny kvinde.

Bubber har allerede forklaret til SE og HØR, hvordan stemningen er på frysepunktet, og nu er der for første gang lyd fra hans mangeårige kone, Christina ”Ibsen” Meyer.

- Jeg har ikke lyst til at udtale mig. Jeg har ikke så mange kommentarer. Jeg har nogle børn, jeg skal passe på, så jeg har ikke behov for at kommentere noget som helst, siger hun til SE og HØR.

Det er en kendt sag, at Bubber tidligere har været sin mangeårige kone utro, og at de i en periode har været fra hinanden.

I 2011 forlod Ibsen i en kort periode Bubber, men han understreger, at den nye kvinde og graviditeten ikke har noget med skilsmissen fra Ibsen at gøre:

- Dét, der er vigtigt at vide, er, at den kvinde ikke har noget med skilsmissen at gøre, siger Bubber som dog ikke har lyst til at fortælle meget om den kommende familieforøgelse, som han selv kalder "følsom".

Bubbers barn kommer til verden til foråret, og netop det faktum, at han skal være far igen, gør situationen ekstra svær, siger han.

- Alle der har gennemgået en skilsmisse, ved jo, at det er hårdt. Det er jo ikke noget, man ønsker for sin værste fjende. Det er svært. Det er bare rigtig svært, og så det andet oveni, fortæller tv-værten til SE og HØR med hentydning til, at han altså nu venter barn med en ny kvinde.

Sponsoreret indhold