Kendte24. november 2019

Bubber gjorde barnepigen gravid: Smidt ud af konen

Efter 29 års ægteskab er det endegyldigt slut, og luften er iskold mellem tv-værten Bubber og Christina ”Ibsen” Meyer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_dm_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Utroskab, en gravid barnepige og et iskoldt trekantsdrama. Det lyder som manuskriptet til en B-film, men den er god nok.

I en alder af 54 år skal hele Danmarks Bubber være far for fjerde gang, men det er ikke konen Christina ”Ibsen” Meyer, som glæder sig til en efternøler.

Det gør derimod parrets tidligere barnepige, Signe Rossing, 41, som er kommet i hjemmet hos Bubber og Christina, siden hun var 12 år gammel.

Dermed er luften iskold mellem Bubber på den ene side og ”Ibsen” samt deres tre voksne børn – Oscar, Laura og Sofia på den anden side, som forståeligt nok finder det meget grænseoverskridende, at deres gamle barnepige nu venter deres fars barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/signe_rossing_se_og_hoer.jpg
 (Foto: SE og HØR)

41-årige Signe Rossing er gravid med Bubbers barn og nedkommer til foråret. (Foto: SE og HØR)

Ifølge SE og HØRs oplysninger har Bubber stort set ikke haft kontakt til sine børn, siden konen afslørede ham, og han ser dermed heller ikke meget til sit barnebarn, som kom til verden i april – nogenlunde samme tidspunkt, som familien fandt ud af, at Bubber også havde gang i sin egen – og hemmelige – familieforøgelse.

Chokeret og ødelagt

Den kendte børnevært virker da heller ikke specielt euforisk over, at han nu kan se frem til at skulle skifte bleer og dikke-dikke endnu et barn.

– Alle, der har gennemgået en skilsmisse, ved jo, at det er hårdt. Det er jo ikke noget, man ønsker for sin værste fjende. Det er bare rigtig svært, og så det andet oveni, fortæller Bubber, som også er både ”chokeret og ødelagt” over situationen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

53-årige Christina ”Ibsen” Meyer har før tilgivet Bubber for utroskab, men denne gang har hun fået nok. (Foto: Thomas Laursen)

Og da SE og HØR fanger ham på telefonen, er der en atypisk fåmælt tv-vært i den anden ende.

– Jeg kan ikke sige mere, end jeg har sagt allerede. Der er ikke mere at snakke om.

Men er det rigtigt, at dine børn ikke vil se dig, og at du ikke må se dit barnebarn?

– Jeg har virkelig, virkelig, virkelig ikke nogen kommentarer. Det her er en fuldstændig privat sag. Så jeg har virkelig ikke nogen kommentarer, lyder det fra den normalt så snakkesalige Bubber.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_morten_aagaard.jpg
 (Foto: Morten Aagaard)

Bubber har tidligere indrømmet utroskab. Her er den populære vært med i programmet ”Skriftestolen” sammen med Julie Zangenberg, 30. (Foto: Morten Aagaard)

Passer på børnene

SE og HØR erfarer, at Christina ”Ibsen” Meyer smed Bubber ud af deres fælles hjem, da hun omkring maj fandt ud af sagens omfang, og tv-værtens nu snart ekskone fortæller, at det handler om børnene.

– Jeg har ikke så mange kommentarer. Jeg har nogle børn, jeg skal passe på, så jeg har ikke behov for at kommentere noget som helst, siger hun til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_signe_fiig.jpg
 (Foto: Signe Fiig)

– Hej, hej ... Tv-værten så på nøgne mennesker i et program på TV 2. (Foto: Sigen Fiig)

Læs meget mere om det trektantsdrama, Bubber er havnet i, i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold