Kendte7. februar 2024

Se klippet: Nicklas Bendtner og Sus Wilkins stormer forbi pressen

Det er Nicklas Bendtners store aften og alligevel var det ikke muligt for den inviterede presse at få et ord ud af den forhenværende fodboldstjerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Der var ikke mange ord at hente hos kendisparret.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Bendtners far bliver væk: Derfor kommer han ikke

Forestil dig at være inviteret til fest, og så vil aftenens vært og hovedperson faktisk slet ikke tale med dig.

Det var mere eller mindre, hvad der skete onsdag aften, da Lord Bendtner og Sus Wilkins dukkede op på den røde løber til premieren på Bendtners egen dokumentarserie fra Viaplay.

- Ikke i dag, lyder det kontante svar fra den forhenværende fodboldstjerne, da SE og HØRs udsendte spørger, om parret har tid til at tale.

Sus Wilkins, der virker noget mere oplagt på at hilse pænt på pressen, gestikulerer i stedet undskyldende med armene og meddeler kort, at hun blot "følger med her".

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-07/aca3.png
Bendtner havde ikke tid i dag.
 Foto: Kaspar Wenstrup

- Det er stjernen i dag, siger hun i et klip, som vores fotograf fangede af parret umiddelbart efter de havde poseret til billeder.

Den nye dokumentarserie fortæller historien om Nicklas' tid som fodboldspiller. Det var nemlig det, han bedrev, før han blev vært på "Nicklas Pranker" på Prime Video.

- Jeg er rigtig stolt af serien, og det har været en hård men givende proces. Jeg blev meget berørt, da jeg så resultatet, har Bendtner tidligere udtalt sig om serien.

Medvirkende i dokumentarserien er også Morten Olsen, Ståle Solbakken, Daniel Agger, tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger samt Nicklas’ mor Joan Bendtner.

Viaplays "Bendtner" har premiere på både TV3 og Viaplay den 12. februar.

Se klippet af Bendtner og Sus Wilkins øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold