Streaming30. januar 2024

Se traileren: Ny dokumentarserie går helt tæt på Nicklas Bendtner

Han føler ikke, han hører til nogen steder, og flere af hans problemer skyldes faren. Det er nogle af pointerne i den nye dokumentarserie om Nicklas Bendtner. Se trailer og premieredato her
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Trailer for "Bendtner".
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Sus Wilkins forkæler Bendtner: Kage, kåbe og Koan

Nicklas Bendtner er en af Danmarks største og mest omtalte, men også mest udskældte fodboldspillere i nyere tid.

I en ny dokumentarserie instrueret af Andreas Koefoed gives et unikt og ærligt indblik i Nicklas Bendtners liv – både uden- og indenfor fodboldbanen.

Gennem tre afsnit fortælles historien om den talentfulde amagerdreng, der stryger mod stjernerne og har verden for sine fødder, men farer vild i fodboldverdenens glamourøse overhalingsbane og svigtes af sine nærmeste.

I kraft af en hidtil uset adgang til hovedpersonen selv samt familiemedlemmer, trænere og medspillere kommer vi helt tæt på de definerende episoder i hans liv.

Serien er optaget for to år siden.
Serien er optaget for to år siden.
 Foto: Viaplay Group

Historien krydsklipper mellem et nutidsspor, hvor vi følger Nicklas Bendtners svære afsked med fodboldkarrieren (2019-2022) og et fortidsspor med flashbacks til afgørende scener fra hans liv (1988-2018).

Nutid og fortid væves sammen på en måde, så de to lag beriger hinanden og giver en dybere forståelse af mennesket Nicklas Bendtner.

– Jeg er rigtig stolt af serien, og det har været en hård men givende proces. Jeg blev meget berørt, da jeg så resultatet, fortæller Nicklas Bendtner.

Medvirkende i dokumentarserien er også Morten Olsen, Ståle Solbakken, Daniel Agger, tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger samt Nicklas’ mor Joan Bendtner.

Viaplays dokumentarserie om Nicklas Bendtner får premiere på både TV3 og Viaplay 12. februar.

Sponsoreret indhold