Kendte14. juli 2020

Se den tragiske video: Her bæres Naya Riveras lig på land

Mandag blev Naya Riveras lig langt om længe fundet, efter skuespilleren forsvandt onsdag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mandag var både en forløsende og tragisk dag for Naya Riveras familie og venner.

Det blev nemlig dagen, hvor "Glee"-stjernens død langt om længe kunne bekræftes, men det blev også dagen, hvor alt håb om at se hende i live igen forsvandt.

Efter næsten en uge med intens efterforskning lykkedes det langt om længe et dykkerhold fra Ventura County-politiet at finde frem til Naya Riveras lig, der blev bjærget ud af søen og bragt på land sent mandag aften dansk tid.

https://imgix.seoghoer.dk/35.jpg
 Foto: Ventura County Sheriff's Office

Det sidste billede af Naya Rivera og sønnen er fra overvågningsvideoen, der viser de to på vej ud til båden. (Foto: Ventura County Sheriff's Office)

Politichef Eric Buschow bekræftede mandag, at der var tale om Naya Riveras lig, og at familien straks var blevet informeret om, at hun var blevet fundet.

- Det her rammer plet for alle, der er involveret. Vi er i branchen, hvor der reddes mennesker. Det er svært for alle, der er involveret, lød det fra Buschow til pressebriefingen.

Han tilføjer, at han håber, det vil kunne bringe lidt fred ind i tilværelsen for Nayas familie.

- At finde ud af, at hun er forsvundet og så frem til denne dag, ventetiden og ikke at vide... Forhåbentlig giver det her en eller anden form for afslutning.

Efter nyheden om, at Naya Riveras lig var blevet fundet, skyndte familien sig til Lake Piru, hvor adskillige af Nayas tidligere "Glee"-kollegaer også havde samlet sig for at sige farvel til skuespillerinden.

Sponsoreret indhold