Kendte13. juli 2020

Naya Rivera er fundet død

Kilder har overfor TMZ bekræftet identiteten af det lig, som man mandag aften dansk tid fandt i søen Lake Piru
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega688248_006.jpg
 Foto: MEGA

Familien og fans af den den 33-årige "Glee"-stjerne Naya Rivera har mandag fået besked.

Det viser sig, at deres værste frygt blev virkelighed.

Politiet i Ventura County har efter seks dages søgen i og omkring søen Piru, nu fundet liget af stjerneskuespilleren.

Det skriver blandt andre TMZ og Page Six blot én time inden, politiets planlagte pressemøde ved bredden af den sø, hvor Naya onsdag sejlede ud sammen med sin kun 4-årige søn Josey.

Det er altså det amerikanske netmedies kilder indenfor myndighederne, der inden det forestående pressemøde bekræfter identiteten.

https://imgix.seoghoer.dk/mega687349_008_0.jpg
 Foto: MEGA

Mor kom aldrig op

Onsdag lejede den 33-årige Californien-indfødte som så mange gange før en pontoon-båd til sig selv og sønnen.

Riveras søn blev fundet på båden efter cirka tre timer efter de sammen sejlede ud.

Her drev han rundt alene - angiveligt sovende i båden - helt uden sin mor. Han fortalte senere vidner og politiet, at Naya var hoppet i vandet og aldrig kommet op igen.

Eftersøgningen har været massiv siden onsdag, da skuespillerinden forsvandt sporløst. Både redningsfolk og familie har ledt intensivt efter den 33-årige kvinde, men på grund af sigtbarheden i Lake Piru har det været svært at få svar.

Politiet og redningspersonale har brugt både sporhunde, dykkere, sonar-udstyr og helikoptere i jagten.

Det er endnu ikke sikkert, hvordan den tragiske ulykke er sket.

Miguel Gonzarles fra Ventura County fortalte til det britiske medie Metro, at de ikke har kunne udelukke, at Rivera har slået hovedet i forbindelse med svømmeturen.

- Indtil vi har fundet hendes krop, kan vi ikke fastlå, hvad der er sket med hende. Om det er noget medicinsk, eller om hun har fået et slag af en art, før hun er nået ned under overfladen, fortalte Gonzarles.

En ond drøm

Fans og stjernekollegaer har siden hendes forsvinden delt håb og bønner på ét helt særligt selfie, som skulle blive det sidste, Naya postede på sin Instagram.

"Bare os to," skrev den kærlige mor under sit opslag af sønnen Josey, 4, og hende selv i omfavnelse.

"Jeg kommer tilbage igen og igen. Og håber stadig, det hele bare er en ond drøm," skriver en af Hollywoodstjernens 2,6 millioner følgere.

Naya Riveras alt for tidlige død har desuden affødt en række reaktioner fra hendes kollegaer på den populære tv-serie, "Glee", hvor hun slog sine folder i rollen som cheerleaderen Santana.

Jane Lynch, komiker og skuespiller, er en af de første til at sende sine tanker på Twitter.

"Sov sødt, Naya. Sikken kraft, du var. Kærlighed og fred til din familie," skriver hun.

Sønnen på bare 4 år, som nu skal vokse sig større uden sin elskede mor, Josey Hollis Dorsey, er hos sin far - Ryan Dorsey, som Naya var gift med fra 2014 til 2018.

Naya Rivera er blevet fundet i vandet på den nøjagtige syvårsdag for sin "Glee"-kollega Cory Monteiths død i 2013.

Cory, der spillede seriens Finn Hudson, blev fundet død på et hotelværelse, og siden gav Naya Rivera ham en blændende smuk hyldest i tv-showet.

"If I die young, bury me in satin. Lay me down on a bed of roses. Sink me in the river, at dawn. Send me away with the words of a lovesong," lyder der rammende tekst.

Politiet har stadig ikke endeligt officielt bekræftet identiteten, men oplysningerne fra kilder samt familie og venners reaktioner taler et klart sprog.

Sponsoreret indhold