Kendte14. juli 2020

Politiets teori: Naya Rivera nåede at redde sin søn, men ikke sig selv

Naya Rivera blev mandag fundet død i den sø, hvor hun for fem dage siden forsvandt, og politiets teori om ulykken er hjerteskærende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Glee"-skuespilleren Naya Rivera blev sent mandag aften dansk tid fundet død, efter hun onsdag forsvandt i søen Lake Piru.

Den 33-årige stjernes tragiske dødsfald har resulteret i adskillige spekulationer omkring, hvad der egentlig skete, inden den forfærdelige ulykke fandt sted.

I løbet af nattens pressekonference kunne politiet i Ventura County fortælle, at de lige nu arbejder med teorien om, at den båd, Naya og sønnen Josey sejlede ud i, var drevet væk i søens strøm.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200714-010519-6-1920x1920we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Naya Rivera med sønnen Josey. (Foto: Ritzau Scanpix)

Politiet mener derfor, at Naya Rivera formåede at redde sin søn, men ikke sig selv, da båden var drevet for langt væk fra dem.

- Vi ved efter at have talt med hendes søn, at han og Naya svømmede sammen i søen på et tidspunkt under deres tur. Det var på det her tidspunkt, at hendes søn beskriver at være blevet hjulpet op i båden af Naya, der skubbede ham op på dækket bagfra, siger sheriffen, Bill Ayub.

- Han har sagt til efterforskerne, at han så sig tilbage og så hende forsvinde under vandoverfladen.

- Det ville være spekulationer at sige på det her tidspunkt. Der er mange strømme på søen, der lader til at dukke op især om eftermiddagen. Vi tror, det var midt på eftermiddagen, da hun forsvandt, hvor idéen så er, at båden begyndte at drive væk, siger han.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/image_1.jpg
 Foto: Instagram

Naya Rivera med sønnen Josey. (Foto: Instagram / Naya Rivera)

- Hun samlede nok energi til at få sin søn tilbage på båden, men ikke nok til at redde sig selv, lyder den tragiske teori.

Riveras 4-årige søn blev fundet på båden cirka tre timer, efter de sammen var sejlet ud på søen.

Her drev han rundt alene - angiveligt sovende. Han fortalte senere politiet, at moderen var hoppet i vandet og ikke kommet op igen.

Det amerikanske politi har tidligere understreget, at de ikke mener, at der er tegn på selvmord i forbindelse med Naya Riveras dødsfald.

Sponsoreret indhold