Sønderknust og desperat: Nu leder eksmanden selv efter Naya Rivera

Det var en tydeligt påvirket Ryan Dorsey, der søndag besøgte den sø, Lake Piru, hvor Naya Rivera onsdag på mystisk vis forsvandt. 

Familien var dukket op i trænings- og badetøj og flere af medlemmerne kastede sig i vandet for at lede efter den forsvundne skuespillerinde. 

Blandt de familiemedlemmer, der var dukket op, var Ryan Dorsey - Naya Riveras eksmand, som hun har sønnen Josey med. 

Artiklen fortsætter efter billederne...

En grædende Ryan Dorsey ved den sø, hvor Naya Rivera onsdag forsvandt. (Foto: Ritzau Scanpix)

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Til trods for et særdeles turbulent ægteskab med anklager om vold står det klart, at den 36-årige eksmand og skuespiller er sønderknust over tabet af Naya. 

Flere fotografer fangede en tårevædet Ryan Dorsey, der flere gange måtte omfavnes af Naya Riveras søster, Nickayla Rivera. 

Også Nayas bror, Mychal Rivera, og hendes forældre Yolanda og George, var med på turen. 

Tilskuere beskriver, hvordan familiemedlemmerne hoppede i vandet i det, der først lignede et forsøg på en efterforskning, men som senere lignede en ceremoniel handling.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Naya Riveras mor falder på knæ ved søen, hvor datteren antages at være faldet i og druknet. (Foto: ABC 7)

Naya Riveras mor blev fredag fotograferet på knæ med hænderne i vejret på den bro, hvor Naya og sønnen sejlede ud fra, men hvor kun sønnen kom tilbage igen. 

Det amerikanske politi har siden Nayas forsvinden ledt intenst efter Hollywood-stjernen, men uden held. Torsdag indledte myndighederne en såkaldt "recovery mission", der betyder, at politiet ikke længere forventer at finde Naya i live, men i stedet leder efter hendes lig

- Naya formodes død, lød det fra politiet torsdag ifølge det amerikanske medie TMZ. 

Naya Rivers fireårige søn blev fundet alene på den båd, hvorfra hun onsdag forsvandt. Drengen meddelte politiet, at moderen var sprunget i vandet for at svømme og ikke kommet tilbage igen.

Politiet og lokale leder fortsat efter Naya Rivera i den sø, hvor hun forsvandt. (Foto: MEGA)

Det er usikkert, hvorvidt drengen svømmede sammen med sin mor og efterfølgende selv har formået at kravle tilbage i båden. 

Kort efter ulykken blev den lille dreng genforenet med sin far, Ryan Dorsey, der nu altså selv har besøgt ulykkestedet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close