Schumacher-familien står endelig frem!

Længe har hans tilstand været blandt verdens bedst bevarede hemmeligheder. 

En frygtelig tragedie ramte den 29. december 2013 sportsverdenen og i særdeleshed familien Schumacher.

Den tidligere verdensmester Michael Schumacher styrtede voldsomt på en skitur, og han balancerede længe på grænsen mellem liv og død.

Men selvom Schumacher har flere millioner fans rundt omkring i verdenen, har familien aldrig snakket offentligt om tragedien.

Det er der nu lavet om på.

I Netflix´ nye dokumentar "Schumacher" står flere familiemedlemmer nemlig frem og fortæller om Michael Schumacher.

- Vi er sammen.  Vi bor derhjemme sammen. Vi går til terapi. Vi gør alt for, at Michael får det bedre og føler sig tilpas. Vi prøver at lade ham mærke familiens sammenhold. Uanset vil jeg gøre, alt der står i min magt.

- Det vil vi alle, fortæller Michael Schumachers kone, Corinna i dokumentaren.

”Alle savner Michael – men han er her”

Meget få oplysninger er kommet ud efter ulykken, og Michael Schumacher er ikke blevet set offentligt siden ulykken i franske Mirabel.

Vi ved, at han blev hentet af en helikopter og fløjet til et hospital, hvor han blev lagt i koma.

Foto: IMAGO, Micahel og Corinna Schumacher blev gift i august 1995

Foto: IMAGO, Michael og Corinna Schumacher blev gift i august 1995. 

Næsten et år efter blev Schumacher transporteret til sit eget hjem. Men lige lidt hjalp det på udtalelser fra familien. Indtil nu.

- Jeg savner ham hver dag. Men det er ikke kun mig, der savner ham. Vi savner alle Michael, men han er her, siger Corinna.  

Uretfærdigt

Det er ikke kun, konen der står frem. Men også hans far, bror og to børn står frem og sætter ord på Michael Schumachers liv og betydning for dem.

Sønnen Mick Schumacher, der var med på skituren, hvor tragedien fandt sted, har heller ikke udtalt sig før. Men han fortæller også om sin far i dokumentaren.

- Oplevelser og øjeblikke, som jeg tror, mange mennesker oplever med deres forældre forsvinder eller falmer til en vis grad. Og i mine øjne er det en smule uretfærdigt, siger søn af Michael og nuværende Formel 1-kører, Mick Schumacher og fortsætter:

- Jeg tror, min far og jeg ville forstå hinanden på en helt anden måde nu. Alene af den grund at vi taler samme sprog. Motorsport-sproget. Vi ville have en masse mere at tale om. Det tænker jeg hele tiden på. Jeg ville ofre alt for det. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Clive Rose / Getty Images, Schumacher vandt sit første verdensmesterskab med Ferrari i 2000.  

Mick Schumacher er i dag 22 år gammel, og han var kun 14 år den skæbnesvangre dag.

Netflix dokumentaren om Michael Schumacher udkommer den 15. september, og den giver et unikt indblik i legendens liv.

Udover et hav af venner og familie, der for første gang står frem, rummer dokumentaren også videoklip, der aldrig før har set offentlighedens lys. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close