Kendte23. april 2019

Saszeline og Line Baun: Nyt makkerpar

Den havde man ikke set komme: sangerinden og den tidligere tv-vært har kastet sig over et helt nyt erhverv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/saselineline.jpg
 Foto: Aller Media

Hvad har Line Baun og Saszeline Dreyer til fælles?

Tilsyneladende ikke alverden, bortset fra at de er vant til at leve af deres stemme og begge er mødre til 
to drengebørn.

Men fremover kommer de til at dele endnu et projekt sammen.

Line Baun Danielsen, 57, og Saszeline Dreyer, 36, har netop sagt ja til bestyrelsesposter i anpartsselskabet DinFamilieJurist.

Som navnet antyder, så yder DinFamilieJurist juridisk assistance ved oprettelse af testamenter, ægtepagter, gældsbreve, dødsboer og meget andet, som kræver en dybere indsigt i love og paragraffer.

34-årige Brian Sean Tange, der har været chef for transportfirmaet 3 x 34 og som også lancerede opbevaringstjenesten Hamsto, bestyrelsesformand for DinFamilieJurist og en af ejerne. Medejer er også Rizwan Ul Hassan, der tillige er administrerende direktør i DinFamilieJurist:

- Vi har valgt Line og Saszeline til bestyrelsen, fordi alle danskere kender dem. Og så har de begge stået i situationer, hvor de har haft brug for de ydelser, vi tilbyder, forklarer Rizwan Ul Hassan.

Hverken Line Baun eller Saszeline kommer til at sagsbehandle eller træffe juridiske valg – de er ”kun” bestyrelsesmedlemmer.

I Hamsto var Brian Sean Tange også med til at hive et par kendisser ind i bestyrelsen; kommunikationsoraklet Anna Thygesen og Berlingskes tidligere koncernchef Lisbeth Knudsen.

Thygesen og Knudsen har været medlemmer af Hamstos bestyrelse i snart et år.

Sponsoreret indhold