Sendte blomster i stedet: Line Baun forhindret i Oles bisættelse

(Foto: Martin Høien/Aller Media)

Venner og familie flokkedes i dag til Holte Kirke for at sige et tårevædet og svært farvel med TV-vært og personlighed Ole Stephensen.

Dog kunne Line Baun ikke være med til bisættelsen af sin mangeårige ven, der døde pludseligt og uventet i sidste uge, blot 63 år.

Line Baun befinder sig nemlig lige nu i Marrakesh, Marokko. Hun har dog sin ven i tankerne og har også sørget for, at der ligger en smuk buket i hvide og blå nuancer fra hende i kirken.

En buket som Charlotte Bircow har medbragt til kirken.

- I eftermiddag siger vi alt for tidligt farvel til min dygtige og gode kollega Ole Stephensen. Jeg er med i tankerne her fra Marrakesch, hvor jeg er med min familie. God rejse og mange tanker til din familie, skriver Line Baun som kommentar til sit billede, som hun har delt på Instagram.

Dagen efter Ole Stephensens pludselige død satte Line Baun ord på det enorme tab på direkte TV:

 - Jeg hylede, da jeg fik det at vide, og jeg er meget påvirket af det. Jeg synes, det er trist, uretfærdigt og alt for tidligt. Ole var et menneske, der havde masser at byde på endnu.

- Så det var alt, alt for tidligt. Jeg er virkelig dybt chokeret over, at han så tidligt er gået bort, sagde en tydeligt berørt Line Baun på direkte TV i sidste uge.

Herunder kan du se billeder fra Ole Stephensens bisættelse:

Ole Stephensen bisættes fra Holte Kirke 15. februar 2019

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close