Nyheder 10. august 2018

Saszeline i sorg: Min søster har slået hånden af mig

De to S.O.A.P.-søstre har ikke set hinanden i tre år, efter at Heidi, der nu hedder Suryatim Jyrk, sagde stop.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

De rejste jorden rundt som de syngende dansk-malaysiske søstre i S.O.A.P.

Men nu er de glade 90’er-dage i den grad fortid, for storesøster Heidi Sørensen, som i dag hedder Suryatim Jyrk, har slået hånden af sin lillesøster, og de har ikke set hinanden i tre år, efter at det gik skævt ved en familiefødselsdag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Aller Media)

Det er helt slut med de glade S.O.A.P.-dage, efter at storesøster Suryatim Jyrk, som i dag er 28 år, har slået hånden af sin søster. (Foto: All Over Press)

– Det er dødsensulykkeligt. Jeg har grædt så mange tårer over det, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for det er ikke mit valg. Jeg har været alle følelser igennem. Jeg har været pissesur på hende og tænkt, at jeg ikke har gjort noget for at fortjene det her, siger Saszeline Emanuelle Dreyer til Ekstra Bladet.

Den tidligere S.O.A.P.-stjerne fortæller, at hun med hjælp fra en psykolog forsøgte at finde frem til den dybereliggende årsag til bruddet, men i sidste ende måtte hun indse, at de er to vidt forskellige personer.

– Jeg elsker min søster og ønsker hende kun det bedste. Jeg ville ønske, at jeg stadig havde hende i mit liv – især på min mors vegne – og jeg ville ønske, at hun var moster til mine børn, siger Saszeline Emanuelle Dreyer til avisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold