Nyheder14. oktober 2018

Gået personligt konkurs: Så mange millioner skylder Sarah Grünewald

”Vild med dans”-værten Sarah Grünwald har siden 2011 ikke betalt nok i skat og moms, lige som hun heller ikke har betalt for renovation og DR medielicens i flere perioder. Nu er hun begæret personligt konkurs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah-grunewald22082017_0.jpg
 Foto: Aller Media

Vi kender hende som den lattermilde og altid smilende ”Vild med dans”-værtinde, der fredag efter fredag guider os sikkert og professionelt igennem ”Vild med dans”.

Men udenfor skærmen er smilet formentlig ikke lige så stort hos TV-værtinde Sarah Grünewald.

Den 34-årige vært er gået personligt konkurs.

Siden 2011 har Sarah Grünewald ikke betalt nok i skat og moms. Desuden har hun heller ikke betalt for renovation og DR medielicens i flere perioder.

Det skriver Ekstra Bladet.

I alt kræves der 2.050.060,62 kroner af TV-værtinden, viser en aktindsigt i konkursbehandlingen, som Ekstra Bladet har set.

Særlig slemt stod det til i 2015, hvor Sarah Grünewald manglede at betale 413.759,49 kroner i restskat, 46.525 kroner i b-skat og 60.766,90 kroner i moms.

I alt har TV-værten skattegæld for mere end 1,3 million kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_og_sarah.jpg
 (Foto: Mikkel Tjellesen/TV2)

I år er Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller værter på "Vild med dans". Foto: Aller Media

I slutningen af september kom det frem, at Sarah Grünewalds virksomhed Green Forest Productions var taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten.

Green Forest Production er en enkeltmandsvirksomhed, og derfor hæfter Sarah Grünewald personligt for gælden i virksomheden.

Det betyder, at myndighederne kan tage værdier som for eksempel fast ejendom og bil til at betale kreditorerne, hvis ikke Sarah Grünewald har penge på kontoen.

Ifølge Tingbogen ejer Sarah Grünewald ikke fast ejendom, skriver Ekstra Bladet.

Til Finans fortalte Sarah Grünewald selv i slutningen af september, hvordan hun er endt med at gå personlig konkurs:

- Jeg har over en længere årrække hjulpet min familie økonomisk og har bl.a. uden held forsøgt at forhindre, at mit barndomshjem skulle ende på tvangsauktion. Det har betydet, at jeg ikke har prioriteret at betale de penge, jeg skulle til Skat. Det er jeg rigtigt ked af og mærker konsekvensen af nu, sagde Sarah Grünewald i slutnignen af september til Finans.

Green Forest Productions blev stiftet i 2013.

Da virksomheden, der beskriver sig selv som ”produktion af tv-programmer”, er en enkeltmandsvirksomhed, offentliggør den ikke regnskaber.

Sponsoreret indhold