Kendte24. juli 2020

Sara Lygum: Frisk på “Vild med dans”

Den populære vært vil gerne lave mere tv –men det skal være noget, hvor hun har hjertet med.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lygum_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I syv år har hun stået i spidsen for TV 2’s “3 x beliggenhed” – men Sara Lygum, 41, er bestemt ikke afvisende over for også at kaste sig ud i andre tv-programmer.

– Jeg har besluttet mig for, at det, jeg skal lave, skal føles rigtigt. Og det skal ikke lyde forkert – som om at jeg er for snobbet til at lave forskellige ting. Men jeg er bare nødt til at være tro over for det, der er rigtigt for mig. Så jo, jeg kunne da godt finde på at lave andre ting, men lige nu skal jeg lave en masse “Beliggenhed”, og det nyder jeg virkelig, siger Sara Lygum til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lygum_3_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Hun har lavet
“3 x beliggenhed” i syv år – og Lygum har med egne ord tænkt sig at fortsætte, så længe det giver hende noget, og så længe hun kan give programmet noget.
– Og det synes jeg bestemt stadig, jeg kan. Det giver mig rigtig meget stadigvæk, og jeg nyder at lave det. Så jeg har ikke sat en slutdato på. (Foto: Dan Mariegaard)

Helt konkret må det, hun skal lave, gerne være noget, der handler om mennesker, fortæller hun.

– For det synes jeg også, at “Beliggenhed” gør rigtig meget. Jo, vi ser på huse, og vi skal finde et hjem til dem. Men det er noget helt andet, der er på spil end bare boliger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lygum_2_0.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Godt og ondt
De første to sæsoner var hun vært med Peter Ingemann, 47 – men siden da har Christian Borregaard, 44, været manden ved Sara Lygums side i “3 x beliggenhed”.
– Vi kender hinanden rigtig godt på godt og ondt. Og når det så er sagt, så synes jeg ikke rigtig, der er noget ondt. Jeg holder meget af at arbejde sammen med ham, siger hun. (Foto: Peter Grosen)

Det er jo, hvor de skal have deres liv, hvad de er for nogle mennesker, hvad der er vigtigt for dem, og hvad de gerne vil give videre til deres børn. Der er jo SÅ meget menneske i det, synes jeg – og det er det, jeg synes er den helt store drivkraft, fortæller “3 x beliggenhed”-værten.

Fadøl og dansetrin

En anden af TV 2’s store seermagneter er “Vild med dans”. Og på spørgsmålet, om vi kunne komme til at se hende i danseprogrammet, lyder det med et grin:

– Det må tiden vise! Det må vi jo se. Jeg tænker, at de måske har tænkt tanken engang, men jeg laver jo “Beliggenhed” hele tiden.

– Du er blevet spurgt?

– De har da i hvert fald sagt, at det kunne være meget sjovt.

– Så du ville ikke sige nej tak, hvis du havde tid i kalenderen og ikke skulle lave “3 x beliggenhed”?

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lygum_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

“Og i en rumba – Sara Lygym og …”. Måske ser vi en dag værten i “Vild med dans”, hvor Christiane Schaumburg-Müller, 38, og Sarah Grünewald, 36, styrer slagets gang. (Foto: Thomas Laursen)

– Nej, det kunne sagtens være, jeg ville sige ja. Jeg tænker, det er sjovt, og hvis man kan grine af sig selv, så når man langt, lyder det.

Sara Lygum har aldrig gået til dans før.

– Jeg danser bedst på tre fadøl, ler hun.

– Men så kan jeg til gengæld også danse!

Vild med festival

Lygum lægger ikke skjul på, at hun godt kan lide en god fest. For nylig kunne man således på de sociale medier se, at hun havde vennerne forbi til Tinderbox-fest i haven.

Saras sommer favoritter

Bedste strand: Husby Strand på Vestfyn, hvor jeg kommer fra. Den er der ikke mange, der kender, men den er bare flot.

Sommermad: Grøn mad – salat og let sommermad.

Sommerdrik: Kold hvidvin.

Yndlingsbeskæftigelse: Slappe af og være ude i naturen.

Bedste sommerminde: Jeg elsker at være på Anholt. Det skal jeg ikke i år, men det er nok det sted, jeg synes er det skønneste sted at være om sommeren. Jeg har været der tre gange. Det er lidt ligesom at blive sendt tilbage i tiden – tingene går ikke så stærkt.

– Jeg elsker jo festival – jeg synes, det er megahyggeligt. Det der (havefesten, red.) var noget spontant. Vi plejer altid at mødes i min have, fordi den ligger så tæt på pladsen. Så sidder man der og får lidt at spise og drikke, og så plejer vi at gå på pladsen, siger hun om Tinderbox og uddyber:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lygum_1_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

For tiden har hun ferie fra tv-optagelser, og inden hun starter op igen i slutningen af juli, står den på afslapning på Langeland med familien. (Foto: Dan Mariegaard)

– Og så var vi sådan i år: “Det kan ikke passe, at vi ikke kan det!” Vi blev derfor enige om, at vi skulle mødes og grille i haven – og så var det så fantastisk, at en af vores gode venner havde slæbt et fadølsanlæg med, så der blev næsten lidt festivalstemning. Vi var en 15-18 stykker, og det var virkelig hyggeligt bare lige at få en lille smagsprøve på lidt sommer.

Sponsoreret indhold