Peter Ingemann sender døtrene penge til heroin

Foto: Kaspar Wenstrup

 

Børnene skal også ha' det lidt godt, mener den særdeles gavmilde tv-vært Peter Ingemann. 

Og det ses da også tydeligt på den besked, som han først har sendt til sine to døtre, Caroline og Marie, før han efterfølgende har postet et screenshot af den på sin Instagram. 

"Har givet jer 500 kr. hver til at hygge for i weekenden. Mad, drinks, snack og heroin. Kys far og mor," står der i den morsomme besked. 

Den 47-årige journalist som netop har stået i spidsen for TV2-programmet "Ingemann og besættelsen", har sammen med sin kone, Trine Ingemann, altså sendt lidt lommepenge afsted til ungerne. 

View this post on Instagram

Ja ja børnene skal også have det godt....

A post shared by Peter Ingemann (@ingemannpeter) on

Og som en del af hans i alt 160.000 følgere på Instragram påpeger, så rækker den sum nok ikke så langt, hvis det reelt er meningen, de to piger skal erhverve sig nogle hårde stoffer for pengene. 

"Jeg er desværre ikke “up to date” med heroin priserne.. men hvor meget kan man få for 500kr?" skriver en af dem, mens en anden forudser en potentiel shitstorm i kølvandet på den friske SMS: 

"Jeg venter bare på overskriften på Ekstra Bladet nu," efterfulgt af en smiley der græder af grin. 

En anden tilsyneladende ligeså humoristisk forælder tilføjer:

"Jeg skriver "Til narko" i kommentarfeltet hver gang jeg mobilepayer til børnene"

Caroline på 20 og Marie på 16 virker umiddelbart glade for bidraget til deres festlige weekend, og svarer deres vittige far med blandt andet et "Tusind tak, søde far." 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close