Nyheder28. maj 2017

Sara og Christian: Vi er legekammerater

TV2-værterne Sara og Christian fra "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed har fundet melodien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_142.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Lige børn leger bedst. Sådan er det også for 38-årige Sara Lygum og 40-årige Christian Borregaard som har været makkerpar i de seneste to sæsoner af TV2-programmet ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.

– Vi passer godt sammen. Vi vil de samme ting, har de samme holdninger og er næsten aldrig uenige om noget. Og hvis vi er, får Sara ret, lyder det fra Christian Borregaard, som straks får smilet frem hos kollegaen.

Ud over at være skærmkolleger er de to ejendomsmæglere også blevet gode venner.

De mødtes første gang i forbindelse med DR-programmet ”Hammerslag”, men det var først, da Christian sidste år overtog værtsrollen i ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” efter vennen Peter Ingemann, at han og Sara for alvor lærte hinanden at kende.

– Jeg har altid haft det superfint med Christian – lige fra jeg mødte ham første gang. Han er en ekstremt god gut. Han er bundreel, og man ved, hvor man har ham. Det er meget værdifuldt at have den slags venner, siger Sara Lygum og fortsætter:

– Vi taler meget sammen og har det supergodt i hinandens selskab. Jeg har også mødt Christians søde familie. Man snakker sammen på en anden måde, når man virkelig kender hinanden, fortæller Sara.,

De to værter er for tiden i gang med at optage deres 3. fælles sæson af ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.

Læs hele historien om TV2-værterne i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold