Kendte 22. juni 2019

Så meget har Fie Laursen tjent på at sugardate

Det er ikke småbeløb, som Fie Laursen har taget for det, når hun har sugardatet
Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen står i en ny video på YouTube frem og fortæller, at hun gerne sugardater, hvis beløbet er det rigtige. 

I videoen svarer realitystjernen nemlig på spørgsmål fra sine følgere, og her er der en, der spørger, om Fie sugardater. 

– Ikke lige nu, men hvis der kommer en eller anden middagsaftale for 15.000, så skal jeg nok sige ja. Som sagt så har jeg aldrig knaldet for cash, men jeg har været på mange middagsdates efterhånden, hvor jeg har fået 15.000, 10.000, 5.000, fortæller Fie i videoen.

Hun slår fast, at hun bestemt ikke er flov over, at hun har taget penge fra mænd for at holde dem med selskab. 

– Jeg er ikke flov over at have sugardatet, og jeg kommer sikkert også til at gøre det igen, for jeg synes det er pissefedt. Jeg står altså bare ved det, jeg er fucking ligeglad, for jeg synes, det er pissefedt, hvis der er nogen, der vil betale mig for mit selskab, lyder det i videoen. 

Du kan se videoen herunder

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er altså ikke småbeløb, som Fie får for det, når rige mænd vil på date med hende. 

Det er ikke første gang, at Fie åbent fortæller, at hun sugardater. 

For et par år siden forklarede hun på sin blog, hvorfor syntes det var fedt, at der var mænd, der gerne ville betale for hendes selskab. 

- Det, jeg godt kan lide, er at have paypigs, også kaldet pengeslaver, som de kalder sig selv. Jeg er en pige, der elsker det materielle og følelsen af at blive forsørget, selvom jeg også selv har et arbejde, skrev hun på bloggen. 

Dengang slog hun også fast, at det aldrig handlede om seksuelle ydelser. 

- Der er intet seksuelt inde over mit forhold til mine sugardaddies. Det er mænd, som elsker at følge med i det, jeg laver, og de elsker følelsen af, at jeg går i det, de har købt til mig.

 

Sponsoreret indhold