Kendte15. september 2017

Kæresten døde kort før bryllup: Så fandt han hjerteskærende foto

En amerikansk mand fandt et rørende billede af sin kæreste, efter at hun døde. Billedet viste hende iført den smukke brudekjole, som hun skulle have båret til parrets bryllup – en dag der på ulykkelig vis aldrig kom. - Da jeg så billedet, blev jeg glad og ulykkelig på samme tid, siger enkemanden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kraeft5.jpg
 (Foto: Privat/John Polo)

I januar i år mistede amerikanske John Polo, 33, fra Illinois sin elskede kone.

Michelle havde i over tre år kæmpet en brav, men ulige kamp mod nyrekræft. Og til sidst bukkede hun under for sygdommen – kort før parret skulle have sagt ”ja” til hinanden ved et romantisk bryllup.

En uge efter det tragiske dødsfald faldt John Polo over et hjerteskærende foto af sin afdøde hustru: Et billede af hende iført den brudekjole, som hun aldrig fik lov til at bære på sin store dag.

- Det her er min kone… i hendes brudekjole. En brudekjole, som jeg aldrig nåede at se hende i, skriver enkemanden John Polo som kommentar til det rørende billede, som han for nyligt delte på Facebook.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kraeft3.jpg
 (Foto: Privat/John Polo)

Michelle iført den brudekjole, hun aldrig nåede at bære på sin store dag. Foto: Privat/John Polo

- Jeg lå helt stille i sengen, både glad og knust. Tårerne strømmede ned ad mine kinder, mens jeg grinede og tænkte over, hvor fræk hun så ud i kjolen, fortæller John Polo og tilføjer:

- Da jeg så billedet, blev jeg glad og ulykkelig på samme tid, tilføjer han.

John Polo fortæller, at parret som følge af Michelles kræftsygdom allerede havde holdt et lynbryllup tilbage i 2013 – seks dage efter den smilende kvinde var blevet diagnosticeret med en aggressiv og fremskreden nyrekræft.

Parret lovede hinanden, at de ville forny deres bryllupsløfter og holde en ordentlig fest på et senere tidspunkt.

Og derfor var de altså i fuld gang med bryllupsforberedelserne, da Michelle i januar i år på tragisk vis mistede livet til den frygtede sygdom.

- Hun nåede aldrig at opleve det rigtige bryllup. Der er så meget, jeg fortryder og ærgrer mig over. At se hende komme gående ned ad kirkegulvet, er på toppen af dén liste, fortæller John Polo.

Michelle blev blot 31 år.

Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:

John Polo og Michelle Polo

Sponsoreret indhold