Kendte30. august 2017

Blev 9-årig kidnappet? Forsvandt til bryllup i weekenden

En niårig fransk pige forsvandt på mystisk vis under et bryllup i weekenden. I begyndelsen troede man blot, at pigen havde gemt sig, men nu frygter fransk politi, at den lille pige er blevet kidnappet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryllup_front_2.jpg

En bryllupsfest i Pont-de-Beauvoisin i det sydøstlige Frankrig endte i weekenden i en mystisk og ufattelig tragedie.

Under bryllupsfesten forsvandt en af gæsterne – en blot niårig pige – og nu frygter fransk politi, at den lille pige er blevet kidnappet af ukendte gerningsmænd.

Det skriver det franske medie Le Monde.

Den niårige pige Maëlys De Araujo blev sidst set omkring klokken 3 natten til søndag under bryllupsfesten, der blev afholdt i et forsamlingshus i Pont-de-Beauvoisin.

null
https://imgix.seoghoer.dk/kidnappet.jpg

Først troede moderen, at datteren blot havde gemt sig, men da hun og de andre gæster ikke havde fundet hende i løbet af en time, slog de alarm til fransk politi.

Politiet iværksatte straks en større eftersøgning, der dog ikke har givet pote. Ifølge det franske medie har sporhunde dog fundet duftspor af Maëlys i forsamlingshuset og ud på parkeringspladsen. Her stopper sporet af den lille pige dog.

Man frygter derfor, at lille Maëlys er blevet kidnappet i bil af ukendte gerningsmænd, der troppede op på parkeringspladsen midt om natten.

Maëlys deltog i bryllupsfesten sammen med sin mor, der er brudens kusine. Også Maëlys’ far og ældre søster var med til brylluppet.

I alt var der omkring 180 bryllupsgæster, der alle nu er blevet afhørt af politiet. Familien er blevet tilbudt krisehjælp.

Sponsoreret indhold