Kendte28. maj 2015

Her er historien bag ”årets” bryllupsbillede

Caleb og Maggie bad bøn inden deres vielse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/roerende_billede_af_brudepar.jpg
 Dwayne Schmith

Et ordsprog siger, at ét billede kan sige mere end 1000 ord – og røre endnu flere. Og netop sådan et billede har den seneste uge rørt tusindvis af mennesker verden over – og nu røber parret den gribende historie bag.

Billedet er af flere blevet kaldt "årets" bryllupsbillede og forestiller amerikanske Caleb Earwood, der beder en bøn sammen med sin forlovede Maggie i minutterne inden, at parret sagde ja til hinanden ved et romantisk bryllup lørdag.

- Vi var på vej til at tage de første skridt sammen, og vi ønskede ikke at tage et skridt, uden at Gud var med os, forklarer 21-årige Caleb om det rørende bryllupsbillede til Today.

- Jeg bad til Gud og takkede ham for den smukke og intelligente kvinde og fantastiske familie, som jeg giftede mig med.

https://imgix.seoghoer.dk/roerende_billede_af_brudepar1.jpg
 Dwayne Schmidt

Caleb og Maggie i minutterne inden deres bryllup (Foto: Dwayne Schmidt)

Caleb og den et år yngre Maggie, der begge stammer fra Asheville, North Carolina, mødte hinanden i gymnasiet og begyndte at date for to år siden. Siden da har parret været sammen i tykt og tyndt, og lørdag ville de besegle deres kærlighed ved et romantisk bryllup.

Parret forklarer, at de ikke ønskede at se hinanden inden vielsen, og derfor stod Caleb på trappen, mens han forlovede Maggie lænede sig op af muren. Men med hænderne knyttet sammen, mens de bad en bøn til Gud.

- Da jeg tog hans hånd, rystede han helt vildt, så jeg vidste, at han var rigtig nervøs, forklarer Maggie.

- Det lettede, at jeg vidste, at den person, som jeg snart giftede mig med, følte på samme måde omkring Gud, tilføjer hun.

Parret begiver sig nu ud på en romantisk bryllupsrejse til Dollywood.

Sponsoreret indhold