Kendte19. juli 2021

Rygterne svirrer: Venter Justin og Hailey Bieber deres første barn?

Verdensstjernen har med en ganske særlig tekst fået sine fans til at gå intet mindre end amok over en mulig familieforøgelse hos familien Bieber
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SENESTE: Her er Biebers svar på rygterne

Den 27-årige popstjerne Justin Bieber og hustruen nyder i øjeblikket sommeren i fulde drag.

Måske endda mere end så mange andre.

Mandag aften kunne han nemlig dele et ganske rygtestartende opslag med sine mere end 183 millioner følgere på det sociale medie Instagram.

For midt i ferie og bikini-spam kunne han på sit seneste foto af sig selv og fruen skrive en ganske særlig tekst:

- Mor og far, står der kort til det sort hvide billede, der viser Bieber og Baldwin sidde ved siden af hinanden i en sofa.

Artiklen fortsætter under opslaget

Dén tekst har fået kommentarsporet til at ryge, for venter parret, der blev gift tilbage i 2018, deres første barn sammen?

”HVAD” er den mest gennemtrængende kommentar, men hverken Bieber eller Hailey har endnu kommenteret på de allerede tonsvis af rygter.

Umiddelbart er selve billedet ikke særlig afslørende, men hvis man skal tro på, hvad ”One Less Lonely Girl”-sangeren skriver, så er den god nok.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er dog ikke mange måneder siden, Bieber kunne fortælle den berømte talkshowvært Ellen DeGeneres, at han og hustruen ønskede at vente med at starte deres egen familie – noget der meget vel kunne være ændret på nu.

Babyrygterne kommer kun dage i kølvandet på en, hvad der så ud til at være en video af en oprørt Bieber florerede vidt omkring. I videoen ser det ud til, at sangeren skælder og smælder på sin kone kort tid efter, at han har givet koncert i Las Vegas.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_bieber_og_hailey.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Hailey selv valgte dog få dage efter at svare igen og afvise, at der var tale om et skænderi.

Parret blev gift første gang i 2018 under en privat ceremoni på rådhuset. Året efter valgte de at blive viet endnu en gang.

null

Sponsoreret indhold