Kendte 14. juli 2021

Se videoen: Går Justin Bieber amok på Hailey Baldwin?

Flere fans forsvarer den canadiske popstjerne, efter en helt særlig video af Bieber og hustruen er begyndt at florere på de sociale medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tingene ser egentlig ud til at gå ret godt for den 27-årige Justin Bieber, der har stor succes med sit seneste album, et godt sommerhit i form af "Peaches", og det, der plejer at ligne et lykkeligt ægteskab. 

Lørdag aften blev Bieber og den 24-årige Hailey dog spottet forlade natklubben XS på Wynn-hotellet i Las Vegas, hvor Justin havde optrådt som en særlig overraskelse. 

Og her så tingene altså ikke ud til at være helt så lykkelige, som de plejer at være. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Justin Bieber og Hailey Baldwin har været gift siden 30. september 2018. Hun er datter af den amerikanske skuespiller Stephen Baldwin. (Foto: MEGA)

En gruppe fans har nemlig fanget et øjeblik, hvor det ser ud til, at Justin Bieber skælder og smælder på sin unge hustru.

Det er ikke muligt at høre, hvad popstjernen egentlig siger til Hailey, ligesom det langt fra er sikkert, at det er hende, han er sur på. 

Hardcore Justin Bieber-fans sørger i hvert fald i disse dage for at forsvare sangeren og forklarer i stedet hændelsen med teorier om, at han var oppe at køre efter koncerten. 

- Han råbte ikke, og vi var til stede og så det hele ske. Han var fyldt med adrenalin, lyder det fra den fangruppe, der angiveligt var de første til at dele klippet på TikTok. Et klip, der senere blev taget ned. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Han var FULDSTÆNDIG oppe at køre efter at have optrådt, skriver fans i et andet opslag. 

- Han var ikke gal på Hailey, og han råbte ikke af hende. Jeg hader, hvordan han altid skal fremstå som den slemme fyr, når han er så langt fra det. 

En anden fan, der også påstår at have været til stede i Las Vegas, siger også, at Bieber var i super humør og blot var i gang med at fortælle Hailey en historie. 

Se klippet, og bedøm selv:

Sponsoreret indhold