Kendte 17. september 2019

Rosenkrantz-Theil køber 12-værelsers lystgård med Nets-millionær

Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil har sammen med kæresten, rigmanden Lars Bernhard Jensen, købt en del af Bogø.
(Foto: Martin Høien)

Engang drømte Pernille Rosenkrantz-Theil om et klasseløst samfund og kæmpede imod kapitalisterne.

Nu har den 42-årige undervisningsminister købt en lystgård på Bogø sammen med kæresten Lars Bernhard Jensen, som sidder på en formue på mindst 30 millioner kroner – penge, der trillede ind på hans konto takket være et særdeles rundhåndet bonusprogram i betalingsservicevirksomheden Nets, hvor han indtil i år var chef.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix, Privat)

47-årige Lars Bernhard (til højre) scorede en formue på Nets-bonusser – nu er han ansat i stormombruste Nordea. (Foto: Ritzau Scanpix, Privat)

Kæresteparrets lystgård ligger på en knap 4.000 kvadratmeter stor grund lige ud til vandet.

Det er billigt på Bogø; Pernille Rosenkrantz-Theil og Lars Bernhard Jensen har betalt beskedne 2.995.000 kroner for den 334 kvadratmeter store gård, der rummer 12 værelser.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Boliga)

Denne pragtfulde ejendom på Bogø tilhører nu Pernille Rosenkrantz-Theil og Lars Bernhard Jensen. Helle Thorning-Schmidt har også en lystgård på øen, der ligger mellem Møn, Sydsjælland og Falster. (Foto: Boliga)

Selv om Pernille med million-ministergagen og Lars Bernhard med monsterformuen snildt kunne have betalt ejendommen kontant, så har de i forbindelse med købet lånt 2.246.000 kroner i Totalkredit – til en negativ rente på 0,3414 procent.

Johanne viste vejen

Lars Bernhard har også betalt 105.000 kroner for halvdelen af den 1.383 kvadratmeter store byggegrund, som Pernille Rosenkrantz-Theil siden 2017 har haft i Borre på Møn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret har nu sat grunden til salg for 250.000 kroner.

Den røde minister og den blå bankmand, der nu er chef i Nordea, bor ikke sammen endnu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Jim Lyngvild)

Pernille Rosenkrantz-Theil – set gennem Jim Lyngvilds linse – fører sig her frem som en dronning. (Portræt: Jim Lyngvild)

Lars Bernhard, som fylder 48 år 20. september, købte sidste år en lejlighed på Frederiksberg. Den betalte han 6,9 millioner kroner for.

Pernille Rosenkrantz-Theil bor i en 207 kvadratmeter stor 5.-sals andelslejlighed – ligeledes på Frederiksberg, som suverænt er det dyreste sted i Danmark at købe fast ejendom.

Socialdemokraten Pernilles tidligere partifælle, Enhedslistens Johanne Schmidt Nielsen, viste i  2016 sine partikammerater vejen til et ubekymret  liv i samfundets øverste sociale lag. Det skete, da hun og kæresten Casper Hyldekvist, som er medejer af et kommunikationsbureau, betalte 6.415.000 kroner for en villa i Valby.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Morten Plank)

Enhedslistens tidligere politiske leder Johanne Schmidt Nielsen, 35, beviste i 2016, at man sagtens kan være tomatrød og solidarisk og samtidig bo som de rige. I dag er hun generalsekretær i Red Barnet. (Foto: Morten Plank)

Sponsoreret indhold